+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technische Beheerder Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk voor een grote technische installateur die zich inzet voor een gezondere, groenere en slimmere omgeving. In deze rol als technisch beheerder werk je aan onderhoudscontracten, stel je rapportages op en zorg je voor de juiste materialen. Je werkt samen met onderaannemers, houdt de administratie bij en communiceert met opdrachtgevers. Belangrijk is dat je technisch inzicht hebt, van plannen houdt en nauwkeurig werkt. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Deze grote technische installateur zit verspreid door heel Nederland maar heeft een sterke binding met de Groningse regio. Hierbij richt men zich voornamelijk op de utiliteitsmarkt en de industrie. Zo wordt er ontworpen,  gebouwd én geëxploiteerd. Bovendien ligt er ook een sterke verduurzamingscomponent onder: als technologisch verduurzamer maakt men de omgeving gezonder, groener en slimmer. Het is een sterk familiebedrijf waar de lijntjes nog altijd kort zijn en men zich niet binnen een strakke hiërarchie begeeft.

Als technisch beheerder beheers jij zoveel mogelijk de aan jou toegewezen kleine of weinig complexe onderhoudscontracten. Jij stelt de onderhoudsrapportages, meerjarenbudgetten en de storingsanalyses op. Jij werkt de diverse planningen uit en controleert het uitgevoerde werk. Jij neemt op, werkt uit, verstuurt en zorgt voor het opvolgen van de BDW (ook ramingen). Jij zoekt voor de BCW het juiste materiaal uit en bestelt vervolgens dit. Jij begeleidt en controleert de onderaannemers. Jij beheert en controleert de project- en personeelsadministratie in overeenstemming met het bevoegdhedenschema. Jij adviseert en communiceert richting de opdrachtgevers. Jij bewaakt en realiseert de doelstellingen  op technisch en financieel niveau. Jij rapporteert de technische commerciële ontwikkelingen en veranderingen. Jij houdt de (contract)afspraken van klein en/of weinig complexe contracten met opdrachtgevers actueel, opdat maintenance afdelingen hiernaar kunnen handelen. Voorts houd jij je kennis over jouw vakgebied up te date neemt de bedrijfseigen richtlijnen, werkinstructies en procedures in acht.


Functie eisen
  • Jij beschikt over een technische MBO 4 opleiding aangevuld met functiegerichte cursussen;
  • Jij bent klantgericht, handelt maatschappelijk verantwoord en houdt van samenwerken;
  • Jij houdt van plannen en bent zeer nauwkeurig;
  • Jij bent sterk gericht op kwaliteit en bewaakt hier de voortgang van;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in