+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Apothekersassistent UMCG Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij UMCG in Groningen zoeken we een gemotiveerde apothekersassistent voor een veelzijdige functie. Je werkt samen met een team dat gaat voor de beste zorg. Je dag is nooit saai, met taken zoals patienten adviseren en medicatiebeheer. Dit is je kans om te werken bij een topwerkgever en je carriere een boost te geven. Kom jij ons team versterken en samen het verschil maken in de gezondheidszorg? Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een apothekersassistent, altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Wij zijn UMCG in Groningen en bieden per direct een prachtige functie aan voor 36 uur per week, zeker tot het einde van dit jaar. Samen met bevlogen collega's zorg jij voor optimale patiëntenzorg en houd je je bezig met interessante en gevarieerde kerntaken. Dit is jouw kans om werkervaring op te doen bij één van de topwerkgevers in Noord Nederland, met een startsalaris van minimaal €15,87 per uur, gebaseerd op ervaring. Let wel, de reiskosten worden niet vergoed. Jouw dag is nooit hetzelfde. Het ene moment adviseer je patiënten en medisch personeel over medicijngebruik. Het andere moment zorg je voor een correct medicatiebeheer of breng je het medicijngebruik van patiënten in kaart. Afwisselend, dynamisch en ontzettend belangrijk. Jij bent de spil in het web, een cruciale schakel in onze zorgverlening. Bezit jij o.a. goede farmacotherapeutische kennis? Ben je sterk in communicatie en heb je ervaring met opnamegesprekken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wacht niet en grijp deze kans om je te ontwikkelen bij een vooraanstaande werkgever. Solliciteer vandaag nog en geef jouw carrière als apothekersassistent een prachtige boost bij UMCG in Groningen!

Wij bieden:

Bij het Universitair Medisch Centrum Groningen hebben wij een uitdagende rol voor een Apothekersassistent voor 36 uur per week. Deze prachtige locatie is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, en als jij ervaring meebrengt, wordt dit beloond met een hoger salaris, vanaf €15,87 per uur. Een mooie kans om jouw carrière te bevorderen en jouw skills in praktijk te brengen. Wij waarborgen een goede balans tussen werk en privé, daarnaast ontvang je vakantiegeld en een eindejaarstoeslag van 8,3%. Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO-opleiding apothekersassistent, sterke communicatieve skills en gedegen farmacotherapeutische kennis. Ervaring met opnamegesprekken voeren is een pluspunt. In deze rol heb jij een veelzijdige functie binnen de apotheek. Je voorlicht, beheert medicijnvoorraden, verricht receptaanvragen en medicatiebewakingssignalen. Samen met de patiënt breng je het (daadwerkelijke) medicijngebruik in kaart en je voert opnamegesprekken. Kom je bij ons werken en laat ons samen het verschil maken in de gezondheidszorg?

Wij vragen:

Wij bij UMCG in Groningen zijn op zoek naar een nieuwe collega! Als Apothekersassistent ben jij precies het persoon dat we nodig hebben. Je hebt een belangrijke rol in de gezondheidszorg, want je bent de schakel tussen de apotheker, zorgverlener en patiënt. Je voldoet aan de volgende criteria: - Je bent in het bezit van een MBO-diploma Apothekersassistent. - Je hebt relevante werkervaring in de apotheekwereld. - Je bent klantgericht, vriendelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden. - Je bent accuraat, nauwgezet en stressbestendig. - Je bent bereid om 36 uur per week te werken en woont in de omgeving van Groningen. (in verband met geen reiskosten);
Denk jij dat je voldoet aan deze eisen? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Waar ga je werken:

Het bedrijf is de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 13.000 medewerkers werken samen aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs met als gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid. gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid. Op de afdeling werkt een klein en hecht team waar echt op elkaar gebouwd wordt én waar je zeker van elkaar kunt leren!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in