+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Leuke horeca (bij)baan in Groningen Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jij Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan in de horeca? Of het nu voor een bijbaan is of iets vast, wij hebben verschillende mogelijkheden. In de horeca is er plek voor iedereen met passie en talent. Van werken in de keuken tot het bezorgen van maaltijden, er is altijd iets dat bij je past. Je kunt ook kiezen voor een baan als barista, barman of in de garderobe. Het is een kans om nieuwe dingen te leren, mensen te ontmoeten en je skills te laten zien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca en woonachtig in Groningen? Of het nu gaat om een bijbaan of een vaste baan, wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar.

Over de vacature:

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Of misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging die perfect past bij jouw vaardigheden en passies? Hoe dan ook, wij staan klaar om jou te helpen jouw ideale plek te vinden in de bruisende wereld van de horeca. Voor alle actuele vacatures neem je snel een kijkje op onze website. Of voel je vrij om direct contact met ons op te nemen en je in te schrijven. We zijn namelijk altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde personen zoals jij! 

Door je in te schrijven bij ons, geef je ons de kans om jou te leren kennen, jouw sterke punten te ontdekken en samen te werken om de perfecte match te vinden tussen jou en een van onze (toekomstige) functies. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij stellen je voor aan onze opdrachtgevers. 

Hieronder zijn enkele mogelijkheden voor (bij)banen in de horeca. Wat spreekt jou het meeste aan?

Cateringmedewerker
Ben je geïnteresseerd in een rol als cateringmedewerker? Houd je ervan om in de keuken te staan en diverse taken uit te voeren zoals koken, afwassen en het verzorgen van borrels? Dan is dit de perfecte (bij)baan voor jou. Flexibiliteit is een pluspunt, aangezien je bij verschillende bedrijven in Groningen ingezet kan worden.

Bedieningsmedewerker
Als bedieningsmedewerker ben je het gezicht van het restaurant en vind je het leuk om gasten te verwelkomen en hen een goede ervaring te bieden. Deze baan is ideaal voor de weekenden en biedt de mogelijkheid om je inkomsten aan te vullen met fooien.

Afwasser
Wil je graag een dynamische bijbaan waarbij je snel geld kunt verdienen? Dan is een baan als afwasser perfect voor jou! Je zult misschien niet direct in de schijnwerpers staan, maar zonder jou zou de horeca niet draaien. Je zorgt ervoor dat alle borden, glazen en bestek weer brandschoon zijn voor de volgende ronde. Het is een belangrijke, maar vaak onderschatte rol binnen het team.

Bezorger
Ben je meer een liefhebber van de buitenlucht en heb je een rijbewijs? Dan is een baan als bezorger echt iets voor jou! Of het nu gaat om heerlijke maaltijden, verfrissende drankjes of warme koffie: jij bezorgt het met een glimlach bij de klanten thuis. Een ideale job voor wie houdt van vrijheid en flexibiliteit.

Garderobe
Voor de fashionista's onder ons is een baan in de garderobe een geweldige keuze. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten bij evenementen of clubs en zorgt ervoor dat hun jassen veilig worden opgeborgen. Met jouw vriendelijke en behulpzame houding maak je de avond voor iedereen nog aangenamer.

Barista
Als barista ben jij de held van de ochtend! Met jouw kennis van koffie en je vaardigheden achter de espressomachine maak je de perfecte cappuccino's en latte art creaties. Een baan als barista is niet alleen een kans om je passie voor koffie te delen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en hun dag een beetje beter te maken.

Barman/ Barvrouw
Voor degenen die graag in het middelpunt van de actie staan, is er de rol van barman. Met jouw vlotte babbel en cocktailvaardigheden zorg je voor een onvergetelijke avond voor de gasten. Van klassieke cocktails tot creatieve mixen, jij draait er je hand niet voor om. Een baan als barman biedt niet alleen een geweldige werksfeer, maar ook de mogelijkheid om je bartending-skills te perfectioneren.

Kok
Tenslotte, voor de echte keukenhelden is er de rol van kok. In de keuken ben jij de chef die de heerlijkste gerechten creëert en zorgt voor een geweldige culinaire ervaring voor de gasten. Met jouw passie voor koken en oog voor detail maak je elk gerecht tot een smaakvol meesterwerk. Als kok heb je de kans om je creativiteit te uiten en je culinaire talenten te ontwikkelen in een bruisende omgeving.

Wat wij vragen:

  • Je bent klantgericht en hebt goede communicatievaardigheden
  • Je bent flexibel in je werktijden en hebt geen probleem met het werken in de avonduren of in het weekend
  • Je bent stressbestendig
  • Je woont in (of in de buurt van) Groningen

Wat wij bieden:

  • Salaris conform Horeca CAO - €13,27 bij 21 jaar en ouder
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Flexibele werktijden
  • Gezellige werksfeer

Over het bedrijf:

Ontdek de beste kansen in de horeca die passen bij jouw wensen en vaardigheden. Of je nu wilt werken in een gezellig café in het centrum van Groningen, de dynamiek zoekt van een trendy restaurant, wil werken op festivals of liever je talenten benut in een bedrijfskantine waar efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel staan, er is voor elk wat wils.



Gevraagd

  • Salaris conform Horeca CAO - €13,27 bij 21 jaar en ouder
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Flexibele werktijden
  • Gezellige werksfeer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in