+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Machine operator verpakkingen Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.800 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Werk mee als machine operator in een team dat zorgt voor eerlijke producten. Je werkt in ploegendienst op de verpakkingsafdeling. Jouw taak is het goed laten draaien van de machines. Je lost storingen op, stelt ze goed in, en zorgt voor de juiste materialen. Ook houd je de voorraad bij en maak je alles schoon. Als je slimme ideeën hebt, kun je die delen. Het bedrijf geeft een extra beloning voor werken in ploegen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een machine operator in de stad Groningen. Wil jij graag in ploegendienst werken? Lees snel verder!

Op de verpakkingsafdeling zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Jij bent verantwoordelijk voor het oplossen van storingen voor de machines en zorgt ervoor dat ze goed zijn ingesteld. Het bedienen van deze machines gaat jou gemakkelijk af want je bezit over technisch inzicht. Je zorgt voor de aanvoer van het juiste materiaal en bewaakt de voorraad van de grondstoffen. En ja, schoonmaken hoort er ook bij. Als je een slimme manier ziet om het werk beter te maken dan deel je dat met de productieleider. En natuurlijk houd je je aan alle regels over hygiëne en zorg je ervoor dat alle papierwerk goed wordt bijgehouden.

Past deze werkomschrijving goed bij jou? Reageer dan nu direct! 


Functie eisen
  • Mbo denk- en werkniveau.
  • Technisch inzicht.
  • Bereid om in 2- en 3-ploegen te werken.
  • Bij voorkeur werkervaring als machine operator.
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever levert graag producten waar iedereen beter van wordt. Daarom kiest het bedrijf voor Fair Trade, door in te kopen volgens de handelsvoorwaarden van Fair Trade Max Havelaar. De grondstoffen worden uitsluitend ingekocht bij erkende plantages of organisaties, bestaande uit verschillende kleine boeren met een sociaal beleid. Ze ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten en delen zo terecht mee in ons succes. Traditie en een vooruitstrevende blik gaan bij jouw nieuwe werkgever hand in hand, bovendien mogen zij zich vol trots hofleverancier noemen, wat de kwaliteit van haar producten nog eens onderstreept.


Wat wij bieden

Wanneer jij de ideale kandidaat bent voor deze functie als 'Machine operator verpakkingen' ontvang je een contract voor bepaalde tijd. Het salaris ligt rond de € 2500,- en € 2800,- bruto per maand waarbij je ook nog eens een ploegentoeslag ontvangt bovenop je salaris. Reageren kan tot 3 mei 2024, maar het liefst komen wij zo snel mogelijk met je in contact. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in