+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Project Controller a.i Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YellowRock

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Deze organisatie is toegewijd aan het bevorderen van duurzame energie, en jij kunt hieraan bijdragen als Senior Project Controller. In deze rol ben je cruciaal voor het waterstof transport project, waarbij je de projectmanager ondersteunt op het gebied van projectbeheersing gedurende alle fases. Je speelt een sleutelrol in risicomanagement, planning, rapportage en kwaliteitsbewaking. Jouw creativiteit en proactieve houding zijn hierbij van onschatbare waarde. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Deze organisatie zet alles op alles om de transitie naar een duurzame energievoorziening te realiseren. Wil jij deel uitmaken van een organisatie waar jij je steentje bij kan dragen aan een duurzamer Nederland? In deze projecten vervul je een belangrijke coördinerende rol. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Senior Project Controller en heb jij ervaring met infrastructurele projecten? Lees snel verder en solliciteer! 

De Senior Project Controller heeft een overall scope m.b.t. projectbeheersing. Als project controller ben je onderdeel van het projectteam en ondersteun je de projectmanager van het waterstof transport project gedurende het hele project (dus alle project fases).

Deze overkoepelende rol heeft een breed aandachtsgebied binnen de algehele projectbeheersing ten aanzien van de uitvoering/realisatie, daarnaast houdt de Senior Project controller zich binnen de verschillende fases van het project bezig met aspecten als risico management, planning/voortgang, rapportage en kwaliteitsbewaking.

Vanuit deze rol lever je een actieve en belangrijke bijdrage aan de realisatie van het waterstof transport project en rapporteer je aan de Project Controls lead. Je hebt een proactieve houding waarbij je in staat bent om vanuit een breder perspectief vraagstukken te benaderen en waar nodig contacten onderhoud met de functionele afdelingen binnen de organisatie.

Vervolgens ben je creatief in het uitwerken van oplossingen en weet je de vertaling naar de financiële impact voor de organisatie helder inzichtelijk te maken.



Gevraagd

  • WO/HBO werk- en denkniveau richting bedrijfskunde of bedrijfseconomie 
  • Heb je vele jaren aantoonbare leidinggevende ervaring in een projectenomgeving;
  • Heb je minimaal 5 jaar relevante en recente ervaring in een allround projectbeheersingsfunctie functie;
  • Je hebt kennis en ervaring met grote complexe projectenomgeving en investeringen;
  • Daarnaast heb je ervaring met riskmanagement en advisering richting project management.
  • Beschik je over een resultaatgerichte houding, waarbij je proactief handelen en flexibel vanzelfsprekend vindt;
  • Verder heb je affiniteit met veranderprocessen en business development activiteiten;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord & geschrift.


Aanbod

Bij YellowRock staat jouw carrière centraal. Alles draait om jouw vrijheid, jouw ontwikkeling en jouw succes. Je bepaalt zelf je inzet, opdracht en carrière. YellowRock faciliteert en jij kiest.

Wij geloven in jouw talent. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Zo fungeren we als sparringpartner op de inhoud, bieden we coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden.


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn YellowRock, dé specialistische detacheringspartner in Financial Analytics en Control.Wij helpen organisaties toekomstbestendig te worden. Innovatieve en duurzame organisaties die er toe doen in de wereld van morgen, dat is waar wij voor werken. Wij brengen deze organisaties en mensen bij elkaar. Slimme, ambitieuze financials die de wereld van morgen begrijpen. Dat zijn onze mensen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in