+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Talentprogramma Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 p/m

Vacature in het kort

Bij ons vind je meer dan een baan. We bieden een uniek talentprogramma in de industrietechniek. Je krijgt een jaar lang persoonlijke trainingen en een coach om snel te groeien in je werk. Ook zijn er extra voordelen, zoals een bonus als je iemand aandraagt en veel kansen om door te groeien. Plus, je kunt zelf kiezen welke technische trainingen je volgt. Dit is je kans om jezelf te ontwikkelen en te werken aan wat jij belangrijk vindt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Een vast contract, een leuke baan en een talentprogramma volgen. Bij Voort kan het allemaal! Wij koppelen ambitieuze technische professionals zoals jijzelf aan de leukste bedrijven in de industrietechniek. Zo zorgen we dat jij de baan vindt waar jij blij van wordt en je kunt blijven ontwikkelen als (startend) technisch professional. Maar daar stoppen onze inspanningen niet. Met het Talentprogramma industrietechniek groei jij in een jaar tijd razendsnel op persoonlijk en technisch gebied. Door de persoonlijke trainingen ontwikkel jij je extra ten opzichte van collega’s. Na het volgen van dit programma ben jij namelijk twee stappen verder dan iemand die het programma niet volgt en in dezelfde functie werkzaam is! Ons technisch trainingsaanbod zorgt ervoor dat jij je ambitie verder kunt waarmaken. Handig binnen je functie en van toegevoegde waarde voor je opdrachtgever. Samen met Voort kies jij een baan die bij je past. Deze combineer je met een persoonlijk ontwikkelingstraject. Hier leer jij: ·      wie jij bent en welke kwaliteiten jij bezit; ·      jezelf profileren; ·      assertief optreden; ·      lastige gesprekken voeren; ·      timemanagement; ·      omgaan met stress; ·      wat jij verder nog wilt ontwikkelen… hier kijken we samen naar! De inhoud van de technische trainingen stel je zelf, in overleg met jouw consultant, samen. Ook mag je drie extra trainingen uit onze Voort Acadamy () toevoegen.


Wat wij bieden?

Met dit talentprogramma ontwikkel jij je naast je baan razendsnel tot specialist in de Industrietechniek. Zo heb je zekerheid van een toffe baan en kan jij je volledig richten op jouw ontwikkeling. Dat levert een hoop voordelen op: • een volledig betaald traject met persoonlijke trainingen, een jaar lang dezelfde coach en trainingsdagen met andere professionals; • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus als jij een technische professional uit je netwerk aandraagt; • een netwerk van 800+ opdrachtgevers, waardoor we de juiste match kunnen vinden voor jou; • veel doorgroeikansen, zodat jij jouw ambities en kwaliteiten optimaal benut; • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).


Ben jij het?

Voor dit talentprogramma zoeken wij technische professionals. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken bij de mooiste industriële bedrijven. Als professional: ·      heb jij 0-10 jaar werkervaring. Dit programma is zowel voor starters als voor meer ervaren professionals geschikt. ·      heb jij een mbo, hbo of wo diploma (of bijna afgerond) van een relevante opleiding in de techniek; ·      leg jij een jaar lang de focus op persoonlijke ontwikkeling en groei in de installatietechniek. De persoonlijke trainingen krijg je van één en dezelfde coach. 


Waar jij werkt

Combineer jij vanaf september je werk met een studie? Volg dan het Talentprogramma Persoonlijke Ontwikkeling! Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Laura Ebink via 06 57 76 92 00 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Zij licht het programma graag verder toe en kan je extra informatie geven in de vorm van een brochure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in