+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Stage: Software & E-commerce stage Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fotofabriek

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Bij Fotofabriek, onderdeel van een reclamebureau en drukkerij, werk je in een jong team aan persoonlijke fotoproducten. Als stagiair krijg je een unieke kans. Je helpt klanten met onze software, geeft demo’s en ondersteunt bij de verkoop op platforms als Bol.com. Ook werk je aan nieuwe marketingideeën. Een veelzijdige stage waar je veel leert en echt bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Fotofabriek is sinds 2008 opgericht en is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Al meer dan 25 jaar verzorgt Chris Russell reclame en drukwerk voor winkelketens in Nederland. We hebben allen onder één dak, van eigen productie tot aan online marketing en IT. Vanuit ons productieteam in Groningen maken we allerlei persoonlijke fotoproducten, zoals: fotoboeken, wenskaarten, agenda’s, kalenders en nog veel meer.
Dit doen we met een jong en ambitieus team.
Wat kun je verwachten?
Fotofabriek is al jaren lang volop in ontwikkeling. Enthousiaste studenten die nieuwsgierig en gedreven zijn, passen helemaal in ons plaatje. Onze huidige stagiaires vinden het leuk om buiten de kaders te denken en met hun proactieve houding stijgen zij boven de verwachtingen uit. Pas jij bij ons bedrijf en heb jij in je stage bewezen wat we niet meer zonder jou kunnen, dan ligt er mogelijk een baan voor jou klaar na je stage.
Doordat ons bedrijf enorm aan het groeien is, is de Sales-afdeling ook constant in ontwikkeling. De Sales-afdeling houdt zich vooral bezig met het werven, en misschien nog wel belangrijker: het behouden van onze (grote) klanten.
Als stagiair bij ons bedrijf krijg je de kans om een verscheidenheid aan taken op te pakken en waardevolle ervaring op te doen in de software. Elke dag zul je betrokken zijn bij verschillende activiteiten die gericht zijn op het ondersteunen van onze klanten en het bevorderen van de groei van ons bedrijf.
Een belangrijk aspect van je rol is het helpen van onze softwareklanten. Of het nu gaat om vragen, problemen of verzoeken, jij bent hun eerste aanspreekpunt. Je communiceert met klanten via telefoon, persoonlijke ontmoetingen of e-mail en zorgt ervoor dat je hen effectief helpt bij het begrijpen en gebruiken van onze RESTAPI en webplugin van PrintAPI. Je geduld, technische kennis en klantgerichte aanpak zullen je helpen om klanttevredenheid op te bouwen en de beste oplossingen voor hen te vinden.
Daarnaast ben je ook betrokken bij het ondersteunen van klanten die gebruik maken van onze Instant Design Tool. Je staat klaar om hen te begeleiden bij het opzetten en integreren van de tools in hun online winkels. Je hebt een adviserende rol bij het identificeren van geschikte producten die ze kunnen toevoegen, het uitbreiden van de functionaliteit van de tools en het helpen met de integratie van onze software met het populaire WooCommerce-platform. Door je kennis van e-commerce en ontwerpvaardigheden kun je klanten effectief adviseren en helpen bij het optimaliseren van hun winkelervaring.
Naast directe klantenondersteuning, speel je ook een rol in het promoten van onze software. Je geeft digitale software demo’s aan potentiële klanten, waarbij je de belangrijkste kenmerken en voordelen van onze producten benadrukt. Je presenteert op een overtuigende en professionele manier en helpt hen de waarde van onze software voor hun bedrijf te begrijpen.
Een ander aspect van je rol is het helpen van klanten bij het aansluiten op de marketplace koppeling, met name bij Bol. Je begeleidt hen bij het configureren en integreren van onze software met Bol, waardoor ze hun producten effectief kunnen verkopen op dit populaire platform.
Daarnaast analyseer je klantdata om nieuwe marketingcampagnes te bedenken. Hoewel het marketingteam verantwoordelijk is voor de uitvoering, speel je een cruciale rol bij het identificeren van trends, inzichten en mogelijkheden op basis van de verzamelde gegevens. Je bedenkt creatieve manieren om klanten te bereiken en helpt bij het ontwikkelen van gerichte campagnes die de groei van ons bedrijf bevorderen.
Naast het ondersteunen van klanten en het analyseren van gegevens, heb je de mogelijkheid om salesgesprekken te voeren met potentiële klanten. Je presenteert onze softwareoplossingen en API op een overtuigende manier, identificeert hun behoeften en laat hen de waarde ervan zien. Met je communicatievaardigheden en inzicht in de voordelen van onze producten bouw je relaties op en overtuig je potentiële klanten om met ons samen te werken.
Tot slot ben je verantwoordelijk voor het categoriseren van software registraties en het ondernemen van actie op basis van de geregistreerde informatie. Door deze gegevens effectief te organiseren en op te volgen, help je ons team om te begrijpen hoe we onze software en diensten kunnen verbeteren en beter kunnen afstemmen op de behoeften van onze klanten.
Kortom, als stagiair bij ons bedrijf krijg je een diverse en uitdagende ervaring. Je zult klanten ondersteunen, nieuwe marketingkansen ontdekken, salesgesprekken voeren en bijdragen aan de groei van ons bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat deze stage je waardevolle vaardigheden zal opleveren en je een diepgaand inzicht zal geven in de software van onze organisatie.

Gevraagd

Je past goed bij ons omdat
  • Je een HBO-studie volgt in een commerciële richting. Denk aan bedrijfskunde MER, commerciële economie, en andere marketing- of sales gerelateerde studies (ook studenten van andere communicatie-gerichte studies staan we voor open, bijvoorbeeld HBO Communicatie);
  • Je communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je de Engelse taal uitstekend beheerst voor onze internationale klanten;
  • Je enthousiast bent en vol ideeën zit
  • Heeft kennis van e-commerce/webshop platformen zoals WordPress/WooCommerce
  • Heeft affiniteit met SaaS
Het past helaas minder goed als
  • Je geen initiatief durft te nemen;
  • Je niet representatief bent. We verwachten immer dat je een visitekaartje wordt van onze organisatie;
  • Communicatief niet sterk bent.


Aanbod

Een stage bij Chris Russell BV geeft je dé kans om een kijkje te nemen in de keuken van een snelgroeiende organisatie. Elke dag is anders en dat maakt de stage dynamisch en leerzaam. Je werkt samen met enthousiaste en gedreven collega’s op een afdeling met een informele werksfeer.
Wij creëren een stage en eventuele opdrachten voor jou op maat en hiervoor krijg je uiteraard een passende stagevergoeding.
Ben je vanaf september 2024, 4 dagen of meer beschikbaar voor een stageperiode van 20+ weken en wil je graag deel uitmaken van Fotofabriek? Reageer dan zo snel mogelijk met je motivatiebrief en cv via de solliciteer button onderaan de pagina of door een mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Soort dienstverband: Stage
Contractduur 20 weken
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in