+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Stage: Social Media Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fotofabriek

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Fotofabriek is op zoek naar studenten die graag meer willen leren en groeien. Als social media stagiair(e) werk je op de afdeling Marketing & Communicatie. Je helpt mee met het maken en delen van leuke dingen op Social Media. Ook zorg je dat onze websites er goed uitzien. Je leert over hoe we ons bedrijf online laten zien en hoe we met klanten praten op het internet. Je kijkt ook naar wat er goed gaat en wat we kunnen verbeteren. Dit is een kans om echt iets te leren en jezelf te laten zien. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Fotofabriek is volop in ontwikkeling. Enthousiaste studenten die nieuwsgierig en gedreven zijn, passen helemaal in ons plaatje. Onze huidige stagiaires vinden het leuk om buiten de kaders te denken en met hun proactieve houding stijgen zij boven de verwachtingen uit. Pas jij bij ons bedrijf en heb jij in je stage bewezen dat we niet meer zonder jou kunnen, dan ligt er mogelijk een baan voor jou na je stage.
Wat kun je verwachten?
Als social media stagiair(e) zul je meewerken op de afdeling Marketing & Communicatie. Het marketingteam van Fotofabriek houdt zich bezig met onze online identiteit en streeft er dagelijks naar om Fotofabriek nog beter in de markt te zetten. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn: het creëren en plaatsen van content op Social Media, het beheren van de contentkalender, het onderhouden van onze verschillende websites, het opzetten van samenwerkingen met bloggers en influencers, onze organische vindbaarheid verhogen en werken aan het verder uitbouwen van onze (online) identiteit.
Daarnaast houdt je je bezig met het monitoren van de social media-kanalen het analyseren en rapporteren van de gegevens over de prestaties van social media-kanalen, onderzoek je social media trends en best practices om nieuwe ideeën en strategieën voor het bedrijf te ontwikkelen. Daarnaast beheer de je lopende advertenties en campagnes.
Doordat we meerdere merknamen/webshops hebben kunnen we verschillende doelgroepen aanspreken. Zo richt Fotofabriek zich op particulieren, Studentendrukwerk op een wat jonger publiek en Drukwerknodig op de zakelijke markt. Allen vallen onder het beheer van ons marketingteam, waardoor we meerdere stagiair(e)s zoeken die hun skills bij ons kunnen inzetten.

Gevraagd

Je past goed bij ons omdat
  • Je een opleiding doet richting communicatie & contentcreatie;
  • Je passie hebt voor het schrijven van aansprekende teksten;
  • Je gevoel hebt voor film en fotografie;
  • Je een creatief brein hebt en out-of-the-box kunt denken;
  • Je zelfstandig kan werken en proactief bent;
  • Je bekend bent met SEO;
  • Je op een enthousiaste manier onze boodschap kunt overbrengen op de doelgroep.
  • Affiniteit met social media platformen als IG/FB/LinkedIn/TikTok/YouTube
  • Ervaring met Adobe Lightroom/Photoshop/Premiere
Het past helaas minder goed als
  • Je het moeilijk vindt om contact te maken met collega’s;
  • Je geen creatieve aanleg hebt;
  • Je teksten schrijven minder leuk vindt;
  • Je maar een beperkte interesse hebt in de verschillende facetten van online marketing.


Aanbod

Een stage bij Fotofabriek geeft je dé kans om een kijkje te nemen in de keuken van een snelgroeiende organisatie. Elke dag is anders en dat maakt de stage dynamisch en leerzaam. Je werkt samen met enthousiaste, creatieve collega’s op een afdeling met een informele en plezierige werksfeer.
Wij creëren een stage en eventuele opdrachten voor jou op maat en hiervoor krijg je uiteraard een passende stagevergoeding. Je krijgt je eigen werkplek op ons kantoor in Groningen, op nog geen 10 minuten fietsen vanaf het centrum.
Ben je vanaf september 2024, 4 dagen of meer beschikbaar voor een stageperiode van 20+ weken en wil je graag deel uitmaken van Fotofabriek? Reageer dan zo snel mogelijk met je motivatiebrief en cv via de solliciteer button onderaan de pagina of door een mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in