+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Stage: HR Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fotofabriek

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Fotofabriek, onderdeel van Chris Russell BV, biedt een stageplek op de HR-afdeling. In een snelgroeiende organisatie krijg je als stagiair(e) de kans om veel verantwoordelijkheid te dragen. Werk samen met een klein, hecht team aan uiteenlopende HR-taken, van werving & selectie tot personeelsbeleid. Jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd en er is ruimte voor eigen projecten, zoals medewerkerstevredenheidsonderzoeken en teambuilding. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Fotofabriek is sinds 2008 opgericht en is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Al meer dan 25 jaar verzorgt Chris Russell reclame en drukwerk voor winkelketens in Nederland. We hebben alles onder één dak, van eigen productie tot aan online marketing en IT. Vanuit ons productiecentrum in Groningen maken we allerlei persoonlijke fotoproducten, zoals: fotoboeken, wenskaarten, agenda’s, kalenders en nog veel meer. Dit doen we met een jong en ambitieus team.
Fotofabriek is volop in ontwikkeling. Enthousiaste studenten die nieuwsgierig en gedreven zijn, passen helemaal in ons plaatje. Onze huidige stagiaires vinden het leuk om buiten de kaders te denken en met hun proactieve houding stijgen zij boven de verwachtingen uit. Pas jij bij ons bedrijf en heb jij in je stage bewezen dat we niet meer zonder jou kunnen, dan ligt er mogelijk een baan voor jou na je stage.
Wat kun je verwachten?
De HR-afdeling is net zoals de organisatie volop in ontwikkeling. Omdat Fotofabriek zo snel groeit zijn we constant bezig met werving & selectie en ontwikkeling van het personeel dat hier al werkt. Daarom gebeurt er veel op de afdeling en ben je als stagiair(e) voor veel werkzaamheden en taken verantwoordelijk. Het HR-team is een redelijk klein team en bestaat uit een HR-manager en twee HR-medewerkers. Daarnaast zit de productie personeelsplanner ook bij ons op de afdeling.
Als stagiair ben jij samen met de HR-manager verantwoordelijk voor de gehele werving & selectie. Dit betekent bijvoorbeeld dat je meedenkt over de wervingstrategie, dat je je bezig houdt met assessments, of het zelfstandig voeren van selectiegesprekken. De HR-afdeling is daarnaast verantwoordelijk voor personeelsbeleid & strategie, de individuele coaching van medewerkers, de ontwikkeling van medewerkers en conflicthantering. Deze stage biedt jou dus de kans om hier meer over te leren en aan bij te dragen.
Goede ideeën zijn bij ons altijd welkom! Mocht jij dus eigen projecten hebben die je graag zou willen uitvoeren dan zien wij dit graag. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het houden van een medewerkerstevredenheidsonderzoek, aan de slag gaan met performancemanagement of teambuildingsprojecten.

Gevraagd

Je past goed bij ons omdat
  • Je een HBO-/WO-opleiding volgt in de richting van HRM, Toegepaste Psychologie, of vergelijkbaar;
  • Je affiniteit hebt met het bedrijfsleven en arbeids- en organisatiepsychologie;
  • Je interesse hebt in en passie hebt voor werving & selectie;
  • Je initiatief durft te nemen;
  • Je stevig in je schoenen staat;
  • Je afspraken en deadlines nakomt.
Helaas past het minder goed als
  • Je het moeilijk vindt om contact te maken met collega’s;
  • Je niet houdt van aanpakken;
  • Je geen proactieve houding hebt;


Aanbod

Solliciteren
Een stage bij Fotofabriek geeft je dé kans om een kijkje te nemen in de keuken van een snelgroeiende organisatie. Elke dag is anders en dat maakt de stage dynamisch en leerzaam. Je werkt samen met enthousiaste, creatieve collega’s op een afdeling met een informele en plezierige werksfeer.
Wij creëren een stage en eventuele opdrachten voor jou op maat en hiervoor krijg je uiteraard een passende stagevergoeding.
Ben je vanaf september 2024, 4 dagen of meer beschikbaar voor een stageperiode van 20+ weken en wil je graag deel uitmaken van Fotofabriek? Reageer dan zo snel mogelijk met je motivatiebrief en cv via de solliciteer button onderaan de pagina of door een mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in