+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Leerling installatiemonteur Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de bouw zorg je ervoor dat gebouwen zoals scholen en kantoren perfect werken en een fijne temperatuur hebben. Als leerling installatiemonteur werk je aan elektriciteit in deze gebouwen. Je gaat aan de slag in een groot team van monteurs die allemaal van techniek houden. Je leert veel en krijgt elke vrijdag een leuke borrel. Je werkt op verschillende plekken, dus elke dag is anders. Je maakt ook kennis met nieuwe technieken. Dit is een kans om te leren en te werken tegelijk! Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

In een school, ziekenhuis of bedrijfsgebouw moet het comfortabel zijn. Alles moet optimaal functioneren en een aangename temperatuur behouden. Deze gebouwen zijn voorbeelden van utiliteit. Die naam wordt gebruikt in de bouw voor alles wat geen woning is. Alles moet optimaal functioneren en een aangename temperatuur behouden. Als leerling installatiemonteur leg jij in deze gebouwen de elektriciteit aan. Je werkt 4 dagen per week aan diverse installaties op verschillende locaties en wij bekostigen intussen jouw mbo-diploma! Wij zeggen een win-win situatie!


Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een groot installatiebedrijf met meerdere vestigingen door het hele land. Hun focus ligt voornamelijk op utiliteitsbouw, zoals kantoorpanden, scholen, zorginstellingen en overheidsgebouwen in de regio Groningen. Hoewel we de naam van het bedrijf nog niet kunnen onthullen, kunnen we wel zeggen dat je deel uitmaakt van een hecht team van 16 monteurs, allemaal gepassioneerd over techniek en bereid om je te ondersteunen tijdens je opleiding. Binnen de organisatie wordt veel nadruk gelegd op ontwikkeling en werkplezier. Bovendien ben je elke vrijdag van harte welkom op de vrijdagmiddagborrel!


Wat ga je doen?

Dit bbl werk- en leertraject bereidt je praktisch voor op het beroep van installatiemonteur. Gereed om aan de slag te gaan in je werkkleding, gereedschap in de hand, spring je in de werkbus naar diverse locaties, klaar om te sleutelen aan een verschillende installaties! Samen met ervaren monteurs en collega's zorg je ervoor dat alle water-, gas- en verwarmingsinstallaties in gebouwen optimaal functioneren. Je taken omvatten onder andere het leggen van leidingen en het monteren, installeren of repareren van diverse technische installaties, zoals warmtepompen, radiatoren, airconditioners, sanitaire voorzieningen en wastafels. Bovendien kom je in aanraking met nieuwe technologieën zoals duurzaamheid en beveiligingstechniek.

Dit werk- en leertraject brengt je naar verschillende locaties, waardoor niet 1 dag hetzelfde is. Zo werk je de ene week misschien aan een gloednieuw kantoorgebouw en de volgende week in een verzorgingstehuis. Ook kun je betrokken worden bij nieuwbouwprojecten. Jij bent niet alleen de techneut, maar ook het gezicht van de organisatie. Best gaaf, toch?


Wat verwachten wij van jou?

Jij volgt of gaat in september starten met de bbl-opleiding Eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving of je volgt al een opleiding en zoekt nog een leuke bbl-plek in de omgeving van Groningen? Aarzel dan niet om te reageren. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Je bent praktisch ingesteld en vindt het leuk om met techniek bezig te zijn;
  • Sociaal en klantvriendelijk bent;
  • Bereid bent om gedurende twee jaar of langer één dag per week naar school te gaan.

Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop! Heb je vragen over de vacature of twijfel je of je aan het profiel voldoet? Neem dan contact op met Marloes op 06-48 801 159. Ook solliciteren via WhatsApp is mogelijk!


Wat kun je van ons verwachten
  • Direct salaris, tussen €900 en €2300,- (afhankelijk van ervaring en leeftijd);
  • 25 betaalde vakantiedagen;
  • Vakantiegeld, plan die zomervakantie maar vast in;
  • Uitbetaling per week of per 4 weken;
  • Goed gereedschap, werkkleding en veiligheidsschoenen worden voor je geregeld;
  • Maintec betaalt jouw opleiding, jouw boekengeld en zelfs extra vaktrainingen;
  • Supertoffe Maintec events, denk aan: voetballen, karten, pizza-avonden en borrels;
  • Een goede reiskostenregeling ook als je met het OV gaat!
  • Goede begeleiding van jouw eigen leermeester op de werkvloer;
  • Studiebegeleiding van jouw eigen coach van Maintec.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in