+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Medewerker klantadministratie Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Jong & Laan

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Winstdeling

Vacature in het kort

In de rol van medewerker klantadministratie, ben je het middelpunt voor het accepteren van nieuwe klanten en het bijhouden van klantgegevens. Je zorgt ervoor dat alle documenten compleet zijn en voldoen aan de regels. Dit doe je door goed samen te werken met je collega's en klanten. Je werk is belangrijk, want je helpt mee aan een goede start voor nieuwe klanten. In ons team is er een prettige sfeer en zijn de lijntjes kort. Je komt te werken in een actieve en vriendelijke omgeving. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een functie waarin je jouw analytische vaardigheden optimaal kunt inzetten en heb je oog voor detail? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe maak jij het verschil?
Als medewerker klantadministratie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van administratieve compliance procedures binnen onze vestiging. Met een focus op het zorgvuldig documenteren van klantgegevens. In deze rol draag je bij aan het acceptatieproces van potentiële en bestaande klanten door ervoor te zorgen dat je alle benodigde documentatie nauwkeurig verzameld en controleert. Een potentiële klant wordt vanuit onze collega’s aangedragen en jij bent daarin een belangrijke spin in het web. Je beoordeelt en verwerkt nieuwe klantaanvragen, inclusief het controleren van identiteits- en adresgegevens en het verifiëren van relevante documentatie. Verder onderhoud je klantgegevens en voer je periodieke controles uit om ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn en voldoen aan de geldende normen. Je zorgt voor een optimale informatievoorziening richting je collega’s van kwaliteit & vaktechniek. Nauwkeurigheid en aandacht voor detail, daarmee maak jij het verschil.

Als medewerker klantadministratie ben je niet alleen een expert in het onderhouden van klantgegevens, maar ook in het onderhouden van contact met klanten om ontbrekende informatie aan te vullen. Jouw proactieve houding en analytische vaardigheden stellen je in staat om snel en efficiënt te handelen, terwijl je tegelijkertijd een optimale informatievoorziening richting collega's garandeert.

Wij werken op een informele manier met elkaar samen en onze organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen. Je komt te werken in een ondernemende, dynamische en mensgerichte werkomgeving.


Gevraagd

  • Goede communicatieve & analytische vaardigheden
  • Vermogen om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving
  • Teamspeler met een positieve en proactieve instelling
  • Ervaring in een soortgelijke functie of kennis van klantacceptatieprocessen is een pré
  • Ervaring met Dynamics is een pré


Aanbod

  • Direct een vast contract
  • 31 vakantiedagen per jaar
  • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
  • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
  • Premievrij pensioen
  • Laptop
  • Leasefietsregeling & sportvergoeding
&NUJIJ!
Je kiest niet zomaar voor een baan. Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Als professional, maar vooral als mens. Dát is precies wat we je geven. Een baan die met je meegroeit. Enthousiast? Solliciteer!


Bedrijfsomschrijving

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet. We nemen ons werk serieus, helpen elkaar, en vormen een hecht team. Spreekt dit je aan? Dan is het aan jou om de stap te nemen. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Wij zorgen voor genoeg kansen. Aan jou om ze te grijpen. Nu ben jij aan zet.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in