+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Docent ICT 2e graads, 0.8 Fte Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexibility Onderwijs Leeuwarden

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een scholengemeenschap in Noord-Groningen zoeken we een inspirerende docent ICT & Mediawijsheid. Je ontwikkelt lesmateriaal en begeleidt Havo/VWO leerlingen bij hun digitale vaardigheden. Naast lesgeven, speel je een rol in leerlingbegeleiding en onderwijsontwikkeling. Bij ons krijg je professionele ruimte, een marktconform salaris en de kans op een vast dienstverband. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een scholengemeenschap in de regio Noord-Groningen , zoeken wij voor per augustus 2024 een docent ICT & Mediawijsheid voor de Havo/VWO onderbouwleerlingen van 12-18 jaar, voor 4 dagen in de week.  Je ontwikkelt lesmateriaal op het gebied van digitale vaardigheden, werken met software en mediawijsheid c.q. mediagebruik dat aansluit bij de uitstroommogelijkheden van de leerlingen.  

Iedere docent op school heeft oog voor de talenten van onze leerlingen. Je zet je daarom iedere dag in om hen te begeleiden bij de onderwijsbehoeften.

Naast het lesgeven ben je verantwoordelijk voor de leerlingbegeleiding en de onderwijsontwikkeling van het vakgebied. Bij dit alles zorg je voor een goede en open relatie met collega’s, leerlingen en ouders.

Je hebt een passende tweedegraads bevoegdheid of wilt deze behalen, of je hebt een PABO bevoegdheid en affiniteit met ICT.

Je hebt begrip voor de eigenheid van onze leerlingen;

Je bent pedagogisch en didactisch onderlegt en reflecteert op je handelen;

Je bent in staat om helder en concreet te communiceren;

Je bent toegankelijk en stelt tegelijkertijd hoge eisen;

Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe interactieve media.

Flexibility Onderwijs wil een aantrekkelijke werkgever/docentenorganisatie zijn, die jou veel professionele ruimte en verantwoordelijkheid geeft.  Wij ondersteunen waar nodig en zorgen dat je elke maand jouw salaris ontvangt conform de (verhoogde) CAO VO LB met bijbehorende salaristrede. Verder zullen we ook denken aan de secundaire arbeidsomstandigheden, zoals reiskosten, vakantiegeld, verlofdagen en pensioen. Je krijgt eerst een tijdelijke aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil je graag binnenkort, aan de slag op een prachtige school met leuke enthousiaste leerlingen? Wil je dolgraag aan de slag voor een actieve docentenorganisatie, die al meer dan 12,5 jaar actief is? Dan zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? 

Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar : via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar : 06-22552038. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 
 
Volg ons op Twitter@Onderwijsflex


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in