+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent Natuurkunde 1e graads, 0.8 Fte Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexibility Onderwijs Leeuwarden

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een scholengemeenschap in de regio Noord-Groningen zoeken we een enthousiaste docent Natuurkunde 1e graads. Je gaat lesgeven aan Havo/VWO bovenbouwklassen en krijgt de kans om de sector Binask mee vorm te geven. Naast prachtige lesmethoden bieden we een unieke kans om praktijkopdrachten uit te voeren in ons practicum lokaal. Met activerende werkvormen en een digitale leeromgeving in een modern schoolgebouw, is er volop ruimte voor professionele groei. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een scholengemeenschap in de regio Noord-Groningen zoeken wij per augustus 2024 een docent Natuurkunde 1e graads, die wil lesgeven aan onze Havo/VWO bovenbouwklassen. Naast de prachtige lesmethoden worden bij ons ook praktijkopdrachten uitgevoerd in ons practicum lokaal. Wij zoeken een docent die zich voor langere tijd aan onze school wil binden voor 4 dagen in de week en de sector Binask meer vorm kan geven. Iemand die over voldoende pedagogische kwaliteiten beschikt om onze leerlingen te motiveren.  

Met activerende werkvormen in een digitale leeromgeving in een prachtig schoolgebouw zijn er mogelijkheden te over! In het sector overleg bespreken wij samen met de overige collega's de voortgang van onze leerlingen, om de kwaliteit van ons onderwijs op een hoger plan te krijgen. 

Ben jij bijna afgestudeerd als docent Natuurkunde 1e graads of al jarenlang actief voor de klas en wil je na de kerstvakantie bij ons aan de slag? Reageer dan vandaag, we nemen zsm contact met je op.

Flexibility Onderwijs wil een aantrekkelijke werkgever/docentenorganisatie zijn, die jou veel professionele ruimte en verantwoordelijkheid geeft.  Wij ondersteunen waar nodig en zorgen dat je elke maand jouw salaris ontvangt conform de (verhoogde) CAO VO LC met bijbehorende salaristrede. Verder zullen we ook denken aan de secundaire arbeidsomstandigheden, zoals reiskosten, vakantiegeld, verlofdagen en pensioen. Je krijgt eerst een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil je graag aan de slag op een prachtige school met leuke enthousiaste leerlingen? Wil je dolgraag aan de slag voor een actieve docentenorganisatie, die al meer dan 12,5 jaar actief is? Dan zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? 

Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar : via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar : 06-22552038. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Mailen, bellen, appen het kan allemaal!

Volg ons ook op Twitter@Onderwijsflex


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in