+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent Administrateur Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Prominent People

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Prominent People

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.599 - € 3.033 p/m

Vacature in het kort

Bij ons Installatiebedrijf in Groningen zoeken we iemand voor de administratie en boekhouding. Je kunt kiezen of je parttime of fulltime werkt. In ons team is het altijd gezellig en werk je in een informele sfeer. Je doet veel verschillende dingen, zoals inkoopfacturen boeken, de uren van monteurs bijhouden, de telefoon beantwoorden en nog veel meer. Het is een baan waar je veel leert en elke dag anders is. Je helpt ook met HRM taken, zoals contracten maken en de salarisadministratie. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bij een Installatiebedrijf in Groningen zijn we op zoek naar een gedreven administrateur/boekhouder voor een veelzijdige functie. Of je nu parttime of fulltime wilt werken, beide opties zijn mogelijk. Je gaat aan de slag in een gezellig informeel bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je taken zullen onder andere bestaan uit het boeken van inkoopfacturen en urenregistraties van monteurs, het beantwoorden van de telefoon, het factureren van werkbonnen en het uitvoeren van complete financiële boekhouding met behulp van SnelStart. Daarnaast zal je je bezighouden met diverse HRM werkzaamheden, zoals het opstellen van contracten en het verzorgen van de salarisadministratie. Ook het beheren van handboeken en certificeringen zal tot jouw takenpakket behoren. Kortom, een uitdagende en gevarieerde functie waarbij jouw doortastendheid en enthousiasme goed van pas zullen komen!

Gevraagd

Heb je enige vergelijkbare ervaring met het werk zoals eerder beschreven? Dat is fantastisch! Bij ons is ervaring belangrijker dan een diploma of opleiding, dus dat komt goed uit. We houden ervan als je al hebt gewerkt in de installatiebranche of productie-omgeving, dat geeft je een streepje voor. En het beste van alles, je woont in de buurt van het bruisende Groningen! Dat maakt het plaatje helemaal compleet. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen zoals jij, die klaar zijn om aan de slag te gaan en hun ervaring en vaardigheden te laten zien. Als jij jezelf hierin herkent en graag deel uitmaakt van ons team, aarzel dan niet om te solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan spannende nieuwe projecten. Let's do this!

Aanbod

Uiteindelijk vast contract bij onze opdrachtgever
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in