+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Bezorger Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,16 p/u

Vacature in het kort

Als bezorger geniet je van de vrijheid van onderweg zijn. Je bent altijd in beweging, reizend van de ene naar de andere plek om pakketten te bezorgen. Je werkt zelfstandig en zorgt dat alles veilig en op tijd aankomt. Het is belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan en pakketten netjes aflevert. Je start de dag vroeg en laadt de pakketten in jouw bezorgwagen. Je mag de wagen mee naar huis nemen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat gaat voor de beste service. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als bezorger geniet je van de vrijheid van onderweg zijn, je bent constant in beweging, reizend van de ene locatie naar de andere terwijl je pakketten aflevert bij verschillende klanten. Ben jij die snelle Jelle die alle pakketten goed, veilig en snel kan bezorgen? Lees snel verder en go!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare pakketbezorger om het team te gaan versterken. Als bezorger ben je verantwoordelijk voor het tijdig en veilig afleveren van pakketten bij diverse soorten klanten in regio Uithuizen/Appingedam. Veiligheid, snelheid en nauwkeurigheid zijn erg belangrijk in jouw rol als pakketbezorger. Dagelijks ben je bezig met het efficiënt laden van pakketten in de bezorgwagen en natuurlijk het tijdig afleveren van pakketten. Daarnaast is het belangrijk om professioneel en vriendelijk te communiceren met klanten bij de bezorging en zorgvuldig om te gaan met kwetsbare pakketten.Je gaat werken met een handscanner die automatisch zorgt voor de juiste registratie en afhandeling van de pakketten. Eventuele problemen of vertragingen meld je zo snel mogelijk bij de directie. 

Je werkdag begint om 07:00 uur met het laden van de pakketten in Tynaarlo. Nadat alles is ingeladen, heb je de vrijheid om zelf je rijroute te bepalen of staat deze al klaar in jouw navigatiesysteem. Radio aan, navigatie check en on the road! Je hoofdzakelijke route zal zich bevinden in de regio Uithuizen/Appingedam. 

Denk je dat jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie? Reageer dan nu direct met jouw CV. 


Functie eisen
  • Enige jaren in bezit van rijbewijs B.
  • Akkoord met het aanvragen van een VOG verklaring.
  • Fysiek fit en in staat om pakketten tot een bepaald gewicht te tillen en te verplaatsen.
  • Bij voorkeur ervaring met het rijden op transporters.
  • Woonachtig in of rondom stad Groningen. 
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van pakketten aan klanten. Ze streven ernaar om de best mogelijke service te bieden en werken met een team van ongeveer 20 gemotiveerde professionals die zich inzetten voor efficiëntie en klanttevredenheid.


Wat wij bieden

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een leuke organisatie. Je krijgt de bezorgwagen mee naar huis zodat je `s ochtends zelfstandig naar de locatie kan gaan rijden om te gaan laden. Je ontvangt een salaris van €14,16 en bij goed functioneren zal de opdrachtgever je een direct contract aanbieden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in