+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

BBL leerling GGI Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • 13,27 - € 14 p/u

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te leren en te werken tegelijk. Als je in september start met de opleiding GGI, kun je bij ons veel ervaring opdoen. Je gaat één dag per week naar school en de rest van de week werk je met ons mee. Je leert alles over het vak van je collega's. We doen verschillende werkzaamheden, zowel in het groen als grijs. We betalen je opleiding en zorgen voor een contract. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als leerling GGI krijg je bij dit bedrijf de mogelijkheid om veel ervaring op te doen én geld te verdienen. Start je in september met de opleiding richting BBL? Dan kan je dit heel goed combineren. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Start je in september met de opleiding GGI? Dan ben je aan het goede adres. Als je kiest voor BBL, dan kies je voor werken én leren. Je gaat hierbij één dag in de week naar school, de overige dagen ga je in de praktijk aan de slag en leer je van je collega's de kneepjes van het vak! 

's Ochtends start je op bij de zaak, je pakt dan de benodigde materialen en vervolgens vertrek je samen met collega's naar locatie. Je gaat je met verschillende werkzaamheden bezighouden zoals: het graven van sleuven, assisteren bij de (mini) kraan, kabelwerk aanleggen, (bos)maaien en trekkerwerkzaamheden. De opdrachtgever is in het groen en grijs actief! 


Functie eisen
  • Je bent leergiering, gemotiveerd en weet van aanpakken
  • Je bent flexibel ingesteld 
  • Je gaat een opleiding volgen richting GGI
Over het bedrijf

De opdrachtgever is een loonbedrijf met zo'n 25 man aan personeel. Het bedrijf is gevestigd aan de rand van Groningen. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert zijn zowel in het groen als grijs en gebeuren zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor grote aannemers op bouwlocaties. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd met eigen materieel. Werkplezier en sociaal ondernemerschap kenmerken de organisatie, hierbij is het maken van winst geen doel op zich. 


Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie waarbij je kan leren en ontwikkelen in combinatie met een BBL-traject. Onze opleidingsadviseurs komen graag met je in contact en begeleiden je in het traject. Abiant betaalt je opleiding en zorgt voor een contract. Benieuwd naar je loon? Dat is conform cao GGI en ligt tussen de €13,27 & €14 bruto per uur. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon. Daarnaast bouw je vakantiegeld, vakantiedagen en vanaf 18 jaar pensioen op. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in