+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Persoonlijk begeleider HBO SKJ Leek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pears

Gevraagd

  • 24 - 28 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.808 - € 4.171 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in een betekenisvolle rol als persoonlijk begeleider, waar je het verschil maakt in het leven van jongeren. Werk in een landelijk gelegen woonvoorziening, waarbij je cruciale zorgplannen opstelt en evalueert. Je draagt bij aan een veilige, huiselijke omgeving en werkt in een hecht team dat gericht is op ontwikkeling. Profiteer van een geavanceerd systeem voor eenvoudige administratie en geniet van kansen voor persoonlijke en professionele groei. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle rol waarin je het verschil kunt maken in het leven van jongeren? Dan is dit wat voor jou!
Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van onze bewoners. Je speelt een cruciale rol in het opstellen en evalueren van zorgplannen voor de aan jou toegewezen jongeren. Hierbij werk je gestructureerd en denkt vooruit. Je werkt nauw samen met je collega-begeleiders, onze gedragswetenschapper en je teamleider. Bovendien betrek je het netwerk van de jongeren op een juiste manier bij het zorgproces.

Deze landelijk gelegen locatie, waar je als persoonlijk begeleider aan de slag gaat, bestaat uit een woonvoorziening voor jongeren. Er zijn vier verschillende groepen gevestigd onder één dak. De focus ligt op het creëren van een veilige, huiselijke en ondersteunende omgeving. Hierbij hanteert de organisatie een duidelijk pedagogisch klimaat. De focus daarbij ligt op ontwikkeling, zowel voor de jongeren als voor het team. Er wordt verwacht dat je  als persoonlijk begeleider actief bijdraagt aan de verschillende ontwikkelingsgebieden binnen de organisatie. Dit betekent dat je op de hoogte blijft van jouw aandachtsgebied en jouw kennis deelt met collega's.

Ook de administratieve taken vormen een essentieel onderdeel van jouw rol als persoonlijk begeleider. Het opstellen van zorgplannen en het nauwkeurig rapporteren van de voortgang zijn van belang voor het welzijn van de jongeren. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd systeem dat het administratieve proces vereenvoudigt en optimaliseert. Daarnaast wordt er een training aangeboden op het gebied van rapporteren, zodat je als persoonlijk begeleider bekwaam en zelfverzekerd kunt zijn in het vastleggen van informatie. Op deze manier wordt er gezorgd voor een gestructureerde en effectieve aanpak binnen de organisatie.
Je zult werken in een hecht en gemotiveerd team. De woongroepen zijn verdeeld over twee teams die goed op elkaar zijn ingespeeld. Je werkt samen met collega's van verschillende leeftijden en met diverse werkervaringen.

Het is dus een professionele en ambitieuze organisatie met korte lijnen. Er is ruimte voor eigen initiatief en je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

Wat vragen wij:
  • Een relevante HBO opleiding (SKJ geregistreerd);
  • Je hebt een flexibele en empathische houding, waardoor je in staat bent om je aan te passen aan de individuele behoeften en omstandigheden van de jongeren. Daarnaast beschikt over organisatorische vaardigheden, kunt goed structureren en vooruitdenken;
  • Je ben je bekwaam in het geven en ontvangen van feedback, waarbij je in staat bent om kritisch naar jezelf te kijken en te reflecteren;
  • In het bezit van een rijbewijs en een auto (wegens de ligging van de organisatie en onregelmatige diensten).
Wat bieden wij:
  • Een contract bij Pears of bij de zorginstelling, mogelijkheid tot een vast dienstverband, pensioenopbouw vanaf dag één en eindejaarsuitkering per gewerkt uur;
  • Salaris conform CAO Jeugdzorg (schaal 8 - brutosalaris van minimaal €2.808,78  en maximaal €4171,02 op basis van fulltime dienstverband);
  • We bieden kansen voor persoonlijke groei in jouw zorgcarrière met trainingen, bijscholing en begeleiding.
Over Pears
Bij Pears draait het om jou. We hechten waarde aan betrouwbaarheid en transparantie en streven ernaar om jou te ondersteunen en te helpen groeien. Jouw wensen en ambities zijn belangrijk voor ons, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Solliciteren
Enthousiast over deze vacature? Laat je gegevens achter en we bellen je binnen 2 werkdagen voor een eerste telefonische kennismaking!

Vervolgens plannen we een gesprek op kantoor om dieper in te gaan op jouw wensen en ervaringen, en om meer te vertellen over de instelling en het werken via ons. Als jouw wensen aansluiten, regelen we een kennismaking met de organisatie en vaak ook een meeloopmoment, waarbij we jou volledig ondersteunen!
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in