+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Contentcreator/communicatiemedewerker makelaardij Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pandomo Makelaars

Gevraagd

  • 8 - 12 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Stage

Vacature in het kort

Haal je energie uit het creëren van creatieve uitingen in tekst en beeld? Werk je graag zelfstandig maar geniet je ook van teaminspanningen? Als Content Creator speel je een sleutelrol in het online presenteren van onze vastgoedportefeuille en diensten. Je brengt onze medewerkers en hun expertise op een leuke manier onder de aandacht. Daarnaast draag je bij aan de voorbereiding van events en de ontwikkeling van diverse communicatiemiddelen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Haal jij energie uit het bedenken én uitvoeren van creatieve uitingen, in zowel tekst als beeld? Houd je van zelfstandigheid maar werk je ook plezierig samen in een team? En last but not least: Word je ook zo enthousiast van alles wat moet goed en fijn wonen te maken heeft?
Dan zijn we wellicht een goede match en maken we graag kennis met je!

Jouw rol in een paar zinnen
In de functie van Content Creator werk je zowel bij ons op kantoor als buiten de deur. Je zorgt voor een passende online presentatie van onze koop- en huurwoningen en regelt dat deze content vindbaar is via onze bedrijfspagina’s op Instagram, Facebook en LinkedIn. Daarnaast weet je onze diensten rondom hypotheek- en nieuwbouwadvies ook op een leuke manier onder de aandacht te brengen van onze volgers en potentiële klanten. Je zorgt er bovendien voor dat onze eigen mensen een beetje bekend (beroemd!) raken in en rondom Groningen. Dit bereik je mede door goede portret- en teamfotografie (samen met onze huisfotograaf) en te vertellen over hun rol binnen ons kantoor. Je schakelt dan ook gemakkelijk met de verschillende teams en zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van relevante nieuwtjes om te kunnen delen.
Daarnaast help je mee bij de voorbereiding van events en heb je gevoel voor het maken en beoordelen van brochures, huisstijluitingen en overige communicatiemiddelen.

Gevraagd

Wie ben jij?
Je bent een gezellige en creatieve duizendpoot. Je hebt je eigen ideeën over woningpresentaties, vormgeving van onze websites en ook over alle externe communicatie daar omheen! Je weet een boodschap op een heldere manier te formuleren en relevante content vanuit onze kennis over de woningmarkt en actualiteiten te creëren.
· Je zit in je 3e of 4e jaar van de opleiding HBO Communicatie, Communication Multimedia Design of Marketing en Communicatie
· Je bent creatief, leergierig en zelfstandig
· Je hebt affiniteit met de makelaardij en/of woningbouw

Heb je andere interesses in het communicatie vak? Laat het ons vooral weten; wij denken graag met je mee om van jouw (stage)tijd bij ons een succes te maken!

Aanbod

Wie wij zijn?
Pandomo Makelaars is een van de grootste makelaarskantoren van de stad Groningen. Wij zijn een full-service makelaar, gespecialiseerd in de particuliere woningmarkt. Wij streven ernaar om iedereen te helpen met welke woonvraag dan ook. We bemiddelen bij de aankoop, verkoop, verhuur & beheer van huizen en ook bij de financiering van bestaande en nieuwbouw woningen. Met z’n allen zorgen we ervoor dat onze klanten de beste ervaring met ons kantoor en onze mensen opdoen. We zijn tenslotte een kantoor met gezonde ambities op het gebied van klanttevredenheid, bereikbaarheid en duurzaamheid.

Wat wij bieden
· Een enthousiast team met gezellige collega’s
· Een bijbaan voor 8-12 uur per week
· De mogelijkheid om via ons kantoor af te studeren of stage te lopen (in de voor jou passende periode)
· Een goede stagevergoeding of salaris (afhankelijk van de afspraken die we met je maken).
· Een werktelefoon

Vragen stellen mag altijd!
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Diana Tijseling of Femke van der Meer weten er vast het antwoord op. Via telefoonnummer 050-853 37 33 kun je ze bereiken. Jouw sollicitatie (korte motivatie + CV) ontvangen we graag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. ter attentie van Diana Tijseling.
We zijn benieuwd naar jou!

Uren

8 - 12 uur
Voor een afstudeerstage ben je 40 uur per week welkom!

Salaris

Kom je je afstudeerstage bij ons doen? Dan krijg je daarvoor een vaste vergoeding per maand.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in