+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Grootebroek.

Huishoudelijk medewerker Grootebroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor liefhebbers van schoonmaken en een praatje is dit een leuke baan! Je gaat aan de slag in de huishouding van een verzorgingstehuis. Naast het schoonmaken van de kamers van bewoners, zorg je ook voor de algemene ruimtes. Je leert de bewoners goed kennen en maakt hun dag een stukje beter. Je werkt altijd volgens duidelijke lijsten en krijgt uitleg over de schoonmaakmiddelen. Je komt terecht in een fijn team en er is kans op een vast contract. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever in de ouderenzorg zijn wij per direct op zoek naar medewerkers voor in de huishouding. De organisatie heeft diverse huizen in Noord Holland Noord we zoeken medewerkers voor specifieke huizen maar verwachten wel wat flexibiliteit om in drukkere periodes ook in andere huizen te kunnen werken.

Je komt bij de bewoners in hun huisje (dit is onderdeel van het grote verzorgingstehuis) en voert daar schoonmaakwerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het schoonmaken van de keuken, badkamer en toilet, stofzuigen/ vegen en dweilen.
Naarmate je langer werkzaam bij de organisatie bent leer je de bewoners steeds beter kennen, dat is leuk voor jou en de bewoners! Er is namelijk altijd ruimte voor een praatje, want soms ben jij het hoogtepunt van iemand zijn dag.

Je wordt ingewerkt door een vaste medewerker en er zijn altijd duidelijke lijsten aanwezig waarop staat wat je werkzaamheden van die dag zijn. Op welke locatie je ook werkt, de manier van werken is overal hetzelfde. Tijdens het inwerken krijg je duidelijke tekst en uitleg over het juiste gebruik van de schoonmaakmiddelen.

Naast dat je schoonmaakwerkzaamheden verricht bij de bewoners in hun huisje, ben je ook verantwoordelijk voor de algemene ruimtes van het verzorgingstehuis. Bij de sanitaire ruimtes let je ook altijd even op of er zaken zijn die aangevuld moeten worden.


Over het bedrijf

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg of ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in een van onze 25 woonzorglocaties. Van Hoorn tot en met Texel. We regelen het met én voor u.

Zo zorgen we samen voor de beste zorg dichtbij.


Wat wij vragen
  • Kennis van huishouding en schoonmaakwerkzaamheden is een pre
  • Kan fysiek werk uitvoeren
  • Zelfstandig werken
  • Sociaal en behulpzaam
  • Kan werken volgens regels en richtlijnen
Wat wij bieden
  • Goed salaris volgens de CAO VVT
  • Een fijn en hecht team om in te werken
  • Flexibiliteit 
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in