+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Belader bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM) te Grootegast Grootegast

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 14 p/u

Vacature in het kort

Hou je van buiten werken en vind je het niet erg om vies te worden? Bij ons kun je aan de slag als belader. Je werkt samen met een chauffeur en een andere belader om afval op te halen en de straten schoon te houden. Dit werk is belangrijk, want zo help je de mensen in de gemeente en zorg je voor een nette omgeving. Je krijgt speciale werkkleding en veiligheidsschoenen als je begint. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het geen probleem om vieze handen te krijgen en ben je een harde werker? Dan is het werken bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM) mogelijk iets voor jou! Als belader ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de afvalinzameling van de bewoners.

Samen met de chauffeur en je collega-belader ben jij als belader verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gemeente Westerkwartier. Het is een gerespecteerde en vooral gewaardeerde baan. Jij zorgt er namelijk voor dat de mensen in de gemeente Westerkwartier hun afval kwijt kunnen en de straten mooi schoon blijven! Belangrijk is dat je fysiek in orde bent en je het leuk vindt om in de buitenlucht bezig te zijn.


Functie eisen
  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • goede fysieke gesteldheid
  • woonachtig in de gemeente Westerkwartier
Over het bedrijf

HRM beheert de Milieustraat en zamelt de regionale huis-aan-huis inzameling in voor de Gemeente Westerkwartier. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten. Door middel van unieke inzamelauto's kunnen ze negen deelstromen in een keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit plastic, papier, metaal, flessen, kleding etc. Zo zorgen ze ervoor dat alles netjes gescheiden blijft!

Diverse afvalstromen worden verwerkt met een eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Dit alles met circa 30 vrachtwagens en een volwaardig machinepark.


Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie als belader (32 uur ook mogelijk) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 13,27 en € 14,- op basis van de cao Beroepsgoederenvervoer en jouw ervaring. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket zodat je als medewerker van het bedrijf herkenbaar bent.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in