+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Grou.
Laad meer vacatures

Schoonmaakmedewerk(st)er 5-15 uur per week Grou

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 5 - 15 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 p/u

Vacature in het kort

Houd je van schoonmaken en wil je graag afwisselend werk doen? Dan is deze baan iets voor jou. Je begint je dag met een kop koffie en pakt dan je spullen. Je gaat naar verschillende plekken om schoon te maken, zoals kantoren en sanitair. Je werkt soms op vaste tijden, maar vaak kun je zelf kiezen wanneer je werkt. Ook wissel je regelmatig van project, zodat het werk altijd fris blijft. Hoe meer je kunt werken, hoe beter. Je krijgt een goed salaris en kunt in een leuk team aan de slag. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Haal jij graag ergens de bezem doorheen? Dan ben jij de schoonmaakmedewerk(st)er die wij voor onze opdrachtgever zoeken.

Haal jij graag ergens de bezem doorheen? Dan ben jij de schoonmaakmedewerk(st)er die wij voor onze opdrachtgever zoeken.

Jouw werkdag start op het bedrijf van onze opdrachtgever. Een goedemorgen en eventueel nog een kop koffie of thee en jij bent klaar voor de werkdag. In het magazijn staat jouw eigen werktas met schoonmaakmiddelen klaar. Je checkt of je voldoende en de juiste schoonmaakmiddelen hebt en stapt vervolgens in de auto op weg naar jouw werklocatie van die dag. Stofzuigen, afstoffen, soppen, dweilen van kantoren, kantines en sanitair; alles om er maar voor te zorgen dat de klant weer in een frisse omgeving aan het werk kan of dat de volgende gast weer een fijn vakantieverblijf tegemoet kan gaan. Je beschikt daarbij ook over inzicht: wat schoon is, hoeft niet nog een keer schoon. Je denkt mee met de klant en zet indien nodig een stapje extra.

Bepaalde projecten dienen op vastgezette tijden schoongemaakt te worden, maar er zijn ook projecten waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je daar gaat schoonmaken. Als de klus maar geklaard wordt. Past het jou beter tussen 8.00 uur en 10.00 uur of tussen 11.00 uur en 13.00 uur? Bij onze opdrachtgever is het mogelijk. Daarnaast hoef je niet iedere week naar hetzelfde adres. Er wordt ook regelmatig met projecten van collega's geruild. Dit zorgt ervoor dat iedereen met een frisse (schoonmaak)blik blijft kijken en afwisseling in de werkzaamheden houdt.

Bij onze opdrachtgever is het combineren van meerdere adressen mogelijk. Hoe flexibeler jij bent, hoe meer uren jij ingezet kunt worden. Onze opdrachtgever heeft meerdere opdrachten in het vat zitten.


Functie eisen
  • relevante werkervaring is een pre, maar geen must
  • beschikbaar in voornamelijk de ochtenden
  • verantwoordelijkheidsgevoel
  • flexibiliteit
  • sociaal en communicatief vaardig
  • woonachtig in een straal van 15-20 km rondom Grou
  • rijbewijs B
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is kleinschalig regionaal schoonmaakbedrijf waarbij de kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap, centraal staan in de bedrijfsvoering. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in het werk, het team, het gebruik van de materialen en de keuze voor schoonmaakmiddelen, als ook in de contacten met leveranciers en zakenpartners.


Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie van 5 tot 15 uur per week waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Jouw bruto uurloon wordt bepaald aan de hand van de geldende loontabellen binnen de cao schoonmaak, jouw ervaring, inzet en motivatie. Het loon vanuit de cao start voor 21-jaar en ouder op € 13,42 bruto per uur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in