+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haaksbergen.
Laad meer vacatures

Monteur Technische Dienst Haaksbergen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tjellens

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Als onderhoudsmonteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor het in stand houden, omstellen, repareren,  keuren en kalibreren van onze primaire productiemiddelen.


Als monteur technische dienst ben je in een ons team samen met 28 collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud aan ons uitgebreide machinepark. Als Monteur TD sta je aan de basis van ons productieproces, want: zonder machines, geen productie. Dankzij jouw vakmanschap als monteur verloopt het gehele productieproces vlekkeloos en kun jij een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving. Kortom, dan is TKF op zoek naar jou!

Wat ga je doen als monteur technische dienst?
Je primaire taak als monteur TD is het analyseren, adequaat reageren en verhelpen van storingen. Je werkt hierbij op onze fabriek in Haaksbergen. Daarnaast geef je preventief en correctief onderhoud aan machines en apparatuur om productieverlies zoveel mogelijk te beperken. Onze productielijnen draaien namelijk continu. Veel zaken pak je zelfstandig op, maar je werkt altijd met een collega ploegenmonteur in de ploeg Dit doe je in een vijf-ploegenrooster.

Wanneer er een storing optreedt ben jij de persoon om te helpen. Je luistert en begrijpt wat de operator heeft geconstateerd over de storing. Je schakelt snel en weet tekeningen en schema’s goed te lezen. Vanuit jouw expertise weet je de machine aan de praat te krijgen. Een noodoplossing is soms ook een oplossing. Wanneer het om veiligheid gaat, durf je ook de beslissing te nemen om de productie stil te leggen. Ook deel jij je ideeën voor een langdurige en structurele oplossing.

Je hebt passie voor je vakgebied. Je gaat natuurlijk voor kwaliteit & veiligheid. Daarnaast:

  • Werk je gestructureerd en kun je probleemoplossend denken en handelen;
  • Ben je sociaal sterk en communicatief vaardig;
  • Ben je gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen, jouw collega’s verder te helpen en de staat van ons machinepark naar een hoger plan te brengen.

Wat wordt er van jou gevraagd als monteur technische dienst?

  • Een afgeronde technische Mbo-opleiding Elektrotechniek met affiniteit Werktuigbouwkunde en/of Sterkstroominstallaties;
  • Goed technisch inzicht en heb jij tevens oog voor de veiligheid van jezelf en je collega’s;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een klantgerichte en servicegerichte houding;
  • Een flexibele, initiatiefrijke houding met een voorbeeldfunctie naar de omgeving;
  • Bereid tot het volgen van aanvullende cursussen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Jouw werkomgeving? Bekijk hier de film!
Je komt te werken bij een innovatief bedrijf op de productielocatie in Haaksbergen, waarin zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming zichtbaar zijn. Een mooie combinatie! Samen met zo'n 800 vakkundige collega's werk je aan betrouwbaarheid, kwaliteit, servicegericht en verantwoord ondernemen.

Wat TKF je kan bieden?
TKF ondersteunt jouw persoonlijke ontwikkeling en streeft naar continuïteit. TKF houdt daarbij rekening met het effect van haar bedrijfsvoering op de vier onderdelen waar jij onderdeel van uitmaakt: People, Planet, Profit en Positionering. Het zijn de mensen achter TKF die trots zijn op het van oudsher familiebedrijf. Niet alleen vanwege een platte organisatiestructuur, een bedrijf dat toonaangevend wil zijn maar zeker ook een bedrijf dat zich wil blijven vernieuwen.

Verder vallen wij onder de CAO Metalektro (ook wel Groot Metaal of Metaalindustrie genoemd),betalen wij je meer dan de CAO weergeeft en krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen van ons. De functie kent een ploegentoeslag van 25% en heb je nog recht op een SAO toeslag. Prima voorwaarden dus!

Wie zijn wij?
Als onderdeel van technologiebedrijf TKH Group NV is TKF meer dan alleen een bedrijf dat kabels en kabeloplossingen produceert. Wij verbinden de wereld! Met gedreven collega’s en passie voor techniek, stellen wij onze klant centraal. Medewerkers van TKF hebben oog voor elkaar en helpen elkaar verder. Wij blinken uit in alles wat wij doen, zetten ideeën om naar realiteit en durven daarbij keuzes te maken. Wij zetten alles op alles om onze ambitie waar te maken en zijn hard op weg om de beste kabelfabrikant van Europa te worden.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?
We hebben ook een uitgebreid functieprofiel, vraag er gerust even om, geen probleem!

TKF heeft Tjellens Loopbaan Professionals ingeschakeld om de juiste kandidaat te vinden. Tjellens verzorgt hiervoor de voorselectie en de eerste kennismakingsgesprekken. Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Een assessment of testcase kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Bob van den Berg (Senior Recruiter) via 06-4210 7944 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ik sta je graag te woord voor meer informatie over de functie, bel me gerust!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in