+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Dialyseverpleegkundige regio Haarlem Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yesway

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.774 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je treedt in dienst bij Yesway en je wordt gedetacheerd bij diverse ziekenhuizen, zo ben je verzekerd van maandelijkse inkomsten en kan je ondertussen ervaren of de afdeling bij jou past. Als het een match is heb je de mogelijkheid om bij de opdrachtgever in dienst te treden. Als je het juist leuk en afwisselend vindt om bij diverse ziekenhuizen te werken, dan blijf je gezellig bij Yesway in dienst. Als Dialyseverpleegkundige word je tijdelijk vast onderdeel binnen een team van bekwame zorgprofessionals. Wij helpen jou graag op weg met het zetten van de juiste stappen om van jouw carrière binnen de zorg een succes te maken. Met de begeleiding van onze recruitment consultants, regiomanagers én onze afdeling Service & Advies sta je er als zorgprofessional nooit alleen voor!


Over de opdrachtgever

De opdrachtgever waar je komt te werken is een modern, flexibel en ondernemend ziekenhuis in de regio Haarlem. Het ziekenhuis beschikt over vier locaties welke hoogwaardige en medisch-specialistische zorg bieden. Met maar liefst 400 bedden, 164 medisch specialisten, ruim 2100 medewerkers en 150 vrijwilligers is het een bekend en vooruitstrevend ziekenhuis binnen de regio Noord Holland. Het bieden van excellent medische behandelingen en het geven van persoonlijke aandacht voor zowel de patiënten als de medewerkers staat hierin centraal. Het ziekenhuis heeft een open blik en is gericht op de toekomst. Zij blijven in beweging door ernaar te streven altijd te willen blijven vernieuwen. Door het aantrekken van innovatieve behandelmethoden en te investeren in het opleiden van personeel, blijkt dit ziekenhuis pionier te zijn op het gebied van het aanbieden van hoogwaardig kwalitatieve zorg. ;Het ziekenhuis is centraal gelegen en is goed bereikbaar met de auto en het ov.Wat jou het meeste aanspreekt in jouw werk op de afdeling Dialyse is het echte contact en de vertrouwensband die je opbouwt met de patiënten. Je bent flexibel, kunt omgaan met werkdruk en bent een teamplayer. Je houdt je hoofd koel bij acute situaties en bent in staat om de holistische mensvisie te zien in plaats van een klein deel van het zorgproces. Je bent bekend met verschillende prik- en aansluittechnieken zoals de dialysekatheter, de shunt en de button hole techniek. Je vind het leuk om technisch handelen te combineren met chronische zorg en bent in staat om bij calamiteiten snel te kunnen schakelen. Je werkt op de afdeling nauw samen met het team van diëtisten, maatschappelijk werkers en nefrologen. Je vindt het interessant om met al deze verschillende disciplines te werken, omdat je hiermee een inkijk krijgt vanuit verschillende invalshoeken van (medisch) specialisten en door middel van overleg samen tot een behandelplan komt. Het team waarin je komt te werken is groot, maar voelt kleinschalig aan vanwege de korte lijnen en de hartelijke communicatie onderling. Je biedt vanuit nature een luisterend oor aan jouw patiënten en bent met de door jouw opgedane kennis en kunde binnen de ziekenhuiszorg een aanwinst voor het team op de afdeling dialyse. Je hebt in de functie Dialyseverpleegkundige minimaal een jaar (stage)ervaring opgedaan binnen een vergelijkbare setting.wat we van jou verwachten:

  • Je bent gediplomeerd verpleegkundige (MBO of HBO-V) en bent BIG-geregistreerd. Daarnaast heb je het diploma dialyseverpleegkundige;
  • Je bent in staat om het zorgproces te coördineren;
  • Je bent bekwaam op het gebied van alle vormen van nierfunctie vervangende therapie;
  • Je bent instaat zelfstandig verpleegkundige handelingen toe te passen en hier over te rapporteren;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.
Wat wij bieden

Natuurlijk kunnen goede voorwaarden bij deze opdracht niet ontbreken.Reken bij ons daarom op:- Een passend salaris conform cao ziekenhuizen max. € 3.774,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;- Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstarief;- Een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot een vast contract;- Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden;- Begeleiding en ondersteuning van onze recruitment consultants en regiomanagers.


Meer informatie

Zeg jij ook ja tegen Yesway? In een persoonlijk gesprek brengen we samen in kaart wat leefgeluk en werkgeluk voor jou betekent en hoe jouw rol daaraan kan bijdragen. Je solliciteert met een sollicitatievideo, een appje of een motivatiebrief. Jij zorgt voor een ander en wij zorgen voor jou. Solliciteer bij Kelly via telefoonnummer 0659200829 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in