+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Omscholing van Elektromonteur naar Beveiligingsmonteur Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Dankzij jou voelt de klant zich veilig. Met jouw kennis en ervaring als elektromonteur heb je een mooie basis om jezelf verder te ontwikkelen in de beveiligingstechniek. Door jouw mentor, een ervaren collega beveiligingsmonteur, leer jij zo snel als mogelijk alle kneepjes van het vak beveiliging. Zie je het al voor je? Mooi. Welkom bij Hoppenbrouwers Haarlem.


Lever topkwaliteit

Dankzij jou trekt de klant de deur met een vertrouwd gevoel achter zich dicht. Als beveiligingsmonteur installeer je inbraak- en camerasystemen, toegangscontroles of brandmeldinstallaties op de meest uiteenlopende locaties. Zo zorg jij dat de inboedel van (luxe) woningen en bedrijven veilig is. Is een project afgerond? Dan leer je hoe je de klant uitleg geeft hoe het alarm van het inbraaksysteem aan en uit gaat of hoe je een brandmeldinstallatie uitschakelt, welk beveiligingsbedrijf hij of zij moet bellen als het alarm afgaat en hoe de klant camerabeelden thuis via de laptop bekijkt. De projecten waarvoor je aan de slag gaat – groot, klein of gespecialiseerd – stemmen we af op jouw kwaliteiten.

De ene week instaleer je, samen met jouw mentor, vijf camera’s bij een woonhuis of ga je aan de slag bij een groot zorgcentrum om daar vijftig rookmelders te installeren. En de week daarop beveilig je het hekwerk rondom een zonnepark. Drie totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven beveiligingsmonteur. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Monteren van beveiligings- of brandbeveiligingsinstallaties.
• Volgen van specifieke beveiligingsopleidingen en producttrainingen.
• Krijgen van coaching en begeleiding voor, op en na het project.

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een vrijdagmiddagborrel of personeelsfeest. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als gedreven, leergierig én klantgericht. Ondanks dat jij geen ervaring hebt in de beveiliging, heb je wel de drive om ergens voor te gaan. Jij bent niet bang om fouten te maken, zolang je maar leert hoe je het oplost. Daarnaast beschik je als toegewijde beveiligingsmonteur in opleiding over:

• Minimaal een mbo-3 diploma Elektrotechniek of vergelijkbaar niveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring.
• Een fulltime beschikbaarheid voor werk in combinatie met een omscholingstraject.
• Rijbewijs B.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in