+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

(Brand) beveiligingsmonteur (verkorte opleiding) Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Altijd al interesse gehad in techniek, maar nog geen ervaring? Volg onze snelle opleiding en start in 4 maanden als Leerling-monteur (brand)beveiliging. Je leert alles in de praktijk en gaat daarna met een collega aan de slag bij verschillende projecten. Je maakt deel uit van een team dat zorgt voor veiligheid met de nieuwste technieken. Je werkt zelfstandig, maar krijgt goede begeleiding. Een mooie kans om te groeien in de technische sector. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Snel, sneller, snelst: volg onze verkorte opleiding in de(brand)beveiligingstechniek! Heb jij een neus voor de techniek, maar heb jij deze nog nooit gevolgd? Bij ons kun je na een interne opleiding max 4 maanden maanden als Leerling-monteur (brand)beveiliging aan de slag. Wij leiden je op binnen onze eigen Academy in Brabant waar je les krijgt van echte vakmensen. Na deze opleiding ga je, samen met een maatje vanuit de opleiding, zelfstandig op pad voor een van onze vestigingen om aan (brand)beveiligingsinstallaties te werken. Volg dit versneld zij-instroomtraject en breng techniek tot leven bij Hoppenbrouwers beveiliging.


Lever topkwaliteit

Tijdens onze opleiding leer je alles wat nodig is om zelfstandig aan brand- en beveiligingsinstallaties te mogen werken. Daar hoort natuurlijk een stuk theorie bij, maar we richten ons vooral op de praktijk. Na de opleiding ga je samen met je maatje op pad naar verschillende plekken, zoals distributiecentra, kantoorpanden en nieuwbouwprojecten. Jullie hebben hetzelfde opleidingstraject gevolgd en zijn samen verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het werk. Wij zorgen er dan voor dat je goed begeleid en geadviseerd wordt door een collega met veel ervaring. Bij ons zit je zelf aan het stuur en je maakt keuzes waarvan jij denkt dat ze het beste zijn. Je vindt het leuk om samen te werken en bent in staat feedback te geven en te ontvangen. Je hebt een echte winnaarsmentaliteit en gaat alleen maar voor het beste resultaat. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste innovaties en wil daar graag alles over weten. Wil jij je verder ontwikkelen tot zelfstandig werkend monteur, geen probleem wij leiden je op! Zoals eerder aangegeven ga je samen met een collega uit het opleidingstraject ga je zelfstandig op pad en kom je bij diverse projecten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het installeren van een brandmeldinstallatie of een beveiligingsinstallatie. Wanneer jullie klaar zijn komt een ervaren monteur de installatie in bedrijf stellen. Door veel meters te maken en veel ervaring op te doen met het maken van installaties krijg je vanzelf de kans om door te groeien naar het zelfstandig in bedrijfstellen van de installaties die je gemaakt hebt.

• Samen met collega’s zorg je dat onze klanten een vertrouwd en veilig gevoel hebben;
• Je maakt zelfstandig nieuwe- en uitbreidingen op brand- en beveiligingsinstallaties;
• Je bent volledig in control en samen met je maatje bewaak je de voortgang van en project;
• Je organiseert zelf je materialen en benodigde gereedschappen;
• Je stemt de werkzaamheden af met de klant;
• Veel meters maken om zo de stap naar zelfstandig monteur te maken.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich vertrouwd en veilig voelen, met behulp van de nieuwste technieken rondom toegangscontrole, camera- en brandmeldsystemen. Jij bent ons visitekaartje, je hebt een winnaarsmentaliteit en gaat alleen voor het beste resultaat!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als leergierig, iemand die graag samenwerkt en je hebt een echte winnaarsmentaliteit. Je gaat alleen voor het beste resultaat. Je bent goed instaat feedback te ontvangen en te geven. Je wilt je graag ontwikkelen en je bent nieuwsgierig naar de nieuwste innovaties. Daarnaast beschik je als toegewijde leerling-monteur over:

• je hebt minimaal een MBO-niveau werk- en denkniveau;
• je bent leergierig, betrouwbaar en in het bezit van organisatie skills;
• je hebt affiniteit met de (beveiliging)techniek;
• je hebt een hoge motivatie. Dit is belangrijker dan je voorkennis/vooropleiding. Wij helpen je met het behalen van de juiste papieren. Afronding van de interne opleiding is een vereiste.
• Rijbewijs B, zo kom je makkelijk bij de projecten;
• Je beheerst de Nederlandse taal goed;
• Je kan een verklaring van betrouwbaarheid overleggen.

Iedereen met niveau 3 werk- en denkniveau, interesse in de techniek en een hoge motivatie om te leren is welkom bij ons. Ook wanneer je geen technische ervaring hebt of opleiding hebt, dat je het weet!



Aanbod

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in