+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Domeinarchitect Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Provincie Noord-Holland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.816 - € 6.809 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Draag bij aan innovatieve IT- en IV-veranderingen binnen een omgeving als domeinarchitect. Geniet van de vrijheid om je expertise in te zetten en werk samen met een team van gedreven collega-architecten. Ontdek unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk opleidingsbudget en de mogelijkheid om je werkdagen flexibel in te delen, deels vanuit huis en deels op onze moderne locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je werken als domeinarchitect? Dan is dit hét moment om bij de provincie Noord-Holland in te stappen. Want er staan boeiende IT- en IV-veranderingen op stapel. Denk aan ons nieuwe cloudplatform, de overgang naar Windows 11 of het vervangen van belangrijke systemen. Passende en actuele domein- en doelarchitecturen zijn daarbij key! Je krijgt dan ook veel vrijheid om je expertise naar jouw inzicht in te zetten.

Jouw baan
 

Je ontwikkelt en beheert een domeinarchitectuur en/of doelarchitecturen. En zorgt dat die bestaan uit een representatie van de huidige én toekomstige architectuur, en dat ze voorzien zijn van richtinggevende principes. Wat dit extra leuk maakt, is de betrokkenheid binnen onze organisatie. Werken onder architectuur staat goed op de kaart; collega’s zijn zich ervan bewust dat we hiermee doelstellingen behalen en staan open voor jouw ideeën en adviezen. En voor die van je 7 collega-architecten, met wie je een vakgroep vormt en veel spart. Voor welk domein jij aan de slag gaat, bepalen we in overleg.

Je onderhoudt veel verschillende contacten. Bijvoorbeeld met de enterprise-architect en product owners om te adviseren over toepassing van technologische ontwikkelingen binnen het domein. Met het management om je globale architectuurschetsen of projectstartarchitecturen af te stemmen. Of met onze IV-adviseurs om te ondersteunen bij het opstellen van een informatiestrategie en -planning. Zo draag je vanuit jouw domein bij aan het I(CT)-beleid van de provincie en de verdere ontwikkeling van de informatievoorziening. Impact gegarandeerd!

Dit bieden wij

  • Een brutojaarsalaris tussen € 57.791,- en € 81.712,- (schaal 11) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief het Individueel Keuze Budget van ongeveer 22% van je brutomaandsalaris, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen.
  • Een opleidingsbudget van € 5.000,- per 5 jaar.
  • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
  • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov.
  • Een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering.
  • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
  • Een baan waarbij je samen met je collega’s bepaalt waar je werkt. Deels vanuit huis en deels op onze eigentijdse locatie in het centrum van Haarlem.

En dat is nog niet alles. Lees op waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.

Hier ga jij werken

Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor ruim 2,8 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

Je gaat aan de slag bij de unit Data, Security en Opgaven binnen de sector Concern Informatievoorziening en Datatechnologie (CID). Binnen deze sector regisseren we de informatiesystemen en ICT-activiteiten bij de provincie. Dat doen we met zo’n 70 bevlogen ICT-professionals. We zijn enorm gemotiveerd om te vernieuwen en werkwijzen te ontwikkelen waarmee we ambities kunnen waarmaken. Daarbij verruilen we op dit moment traditionele projectmanagementmethodieken voor agile-werkwijzen.


Dit ben jij
  • Goed in adviseren als het gaat om IV-vraagstukken of complexe en multidisciplinaire ontwikkelings- en veranderprocessen. Daarbij weet je ook draagvlak te creëren, zowel voor je adviezen als voor de grenzen van de architectuur.
  • In staat om beslissingen te nemen bij de inrichting van architectuurkaders en het doorvoeren van de toepassing ervan.

Verder heb je:
 

  • Hbo- of wo-niveau in een relevante richting, bijvoorbeeld bestuurlijke informatiekunde.
  • Certificeringen voor TOGAF en Information Security Foundation ISO/IEC 27002.
  • Gedegen kennis van enterprise-architectuurstandaarden en -raamwerken.
  • Ervaring met ArchiMate.
  • Kennis van belangrijke ontwikkelingen op terrein van ICT, zoals cloudcomputing, basisregistraties en digitale archivering, security en integratiemethoden.
  • Beheersing van de Nederlandse  in woord en geschrift.

Word onze nieuwe collega
 

Reageer uiterlijk 5 mei 2024 je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Ka-Yen Chan, plv. sectormanager. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Ka-Yen via 06 – 46 32 29 42. Vragen over de procedure? Stel ze aan onze collega’s van de Servicedesk Info Personeel, via 023 – 514 56 06.


Of kom eerst de sfeer proeven!

Benieuwd hoe het is om bij CID te werken? En wie je toekomstige collega’s zijn? Kom gewoon eerst eens vrijblijvend kennismaken. De koffie staat klaar! App Ka-Yen Chan, plv. sectormanager, (06 – 46 32 29 42) om een afspraak te maken.


Goed om te weten
  • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
  • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Gevraagd

Wil jij weten of je past op deze functie? Ga dan naar onze website om te zien wat wij van jou vragen!

Uren

36 uur
32-36
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in