+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Teammanager | Noord Holland Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Transdev

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Transdev

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.951 - € 5.451 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als teammanager bij een toonaangevend mobiliteitsbedrijf ben je het middelpunt voor de chauffeurs in jouw regio. Je zorgt voor een optimale inzet van personeel en middelen, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening centraal staat. Je bent het aanspreekpunt en de coach voor het team, en werkt actief aan een goede werksfeer. Deze rol biedt je de kans om bij te dragen aan innovatieve mobiliteit en de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij het in je om binnen een team de motiverende factor te zijn? Ben jij iemand die zich weet op te stellen als een echte leider en die zijn team op sleeptouw weet te nemen? Kan je goed verbinding leggen met andere personen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Voor het rayon Haarlem-IJmond binnen onze regio Noord Holland zijn wij opzoek naar een teammanager.

Als teammanager bij Connexxion/Transdev ben je in de breedste zin van het woord verantwoordelijk voor het personeel binnen de concessie waarvoor jij werkzaam bent. Je zorgt voor de efficiënte inzet van mensen en middelen in het exploitatieproces van het rayon. Daarbij verlies je de kwaliteit van de dienstverlening van onze chauffeurs niet uit het oog en stimuleer je hen in eigen ontwikkeling en gewenst gedrag, in een goede werksfeer.

In deze functie maak je verbinding tussen onze buschauffeurs en de organisatie. Je bent het aanspreekpunt en vraagbaak voor jouw medewerkers en voelt je verantwoordelijk voor het tijdig, volledig en juist aanleveren van relevante informatie. Jij zorgt er dan ook voor dat onze chauffeurs aan niets ontbreekt. Je voert werkoverleggen en weet de knelpunten adequaat op te lossen.

Daarbij ondersteun je en lever je een actieve bijdrage aan de samenwerking tussen je collega teammanagers, rayonmanager, manager operations en het HR team binnen jouw concessiegebied. Je zorgt voor een consequente en uniforme uitvoering van de bedrijfsregels en beleid bij jou op het rayon. 

Wat breng je mee

In deze rol vertegenwoordig jij de chauffeurs maar ben je ook het aanspreekpunt van vele onderwerpen. Dat betekent dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt in woord en geschrift. Je maakt gemakkelijk contact en weet mensen met de juiste woorden in hun kracht te zetten en coacht waar nodig. Hierin ben je mens- en servicegericht en verlies je het zakelijke aspect niet uit het oog.  

Verder vragen wij:

  • Een afgerond HBO opleiding of aantoonbare HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een leidinggevende functie;
  • Affiniteit met de branche openbaar vervoer;
  • Bereid om buiten kantoortijden  te werken en 24/7 calamiteitendiensten;
  • Sterke competentievaardigheden zoals: klant-, service- en resultaatgerichtheid, coachend leidinggeven, empathisch vermogen en een proactieve houding.

Wat bieden wij

Ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoud als persoonlijk vlak, en de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van rayonmanager. Verder ga je werken in een open en prettige werksfeer waarbij je ruimte en vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan deze functie. 

Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen de € 3.951,67 en € 5.451,67 bruto per maand op basis van 40 uur per week conform CAO OV schaal 9 en 8% vakantiegeld. 
  • Een eindejaarsuitkering van 1,15% + €400,- bruto per jaar;
  • 23 tot 29 vakantiedagen, afhankelijk van leeftijd
  • 17 of 26 ATV dagen, afhankelijk van leeftijd;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Telefoon.

Wie zijn wij

Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.

Mobiliteit is en blijft cruciaal. Mobiliteit verbindt mensen. Transdev zorgt dagelijks voor veilig, schoon en betrouwbaar vervoer met onze bussen, treinen, taxi’s en ambulances. Daarmee houden we Nederland bereikbaar. 

Als onderdeel van een grote internationale organisatie profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Die kennis en ervaring delen we zelf ook als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit. 

We dragen bij aan een betere wereld door te investeren in schoon vervoer. Onze voertuigen zijn schoon van binnen én schoon qua uitstoot. Van de elektrische bussen rondom Schiphol tot de waterstofbussen in Hoeksche Waard. Van de allereerste elektrische taxibus voor rolstoelen in Nederland tot ruim 70 jaar trolleybussen in Arnhem. Samen vormen ze de grootste elektrische busvloot van Europa.   

Mobiliteit zorgt voor verbinding tussen mensen. Servicegericht werken, verbeteren en innoveren kunnen we niet zonder onze ruim 6000 medewerkers. Samen leveren we maatwerk voor elke situatie. Samen zijn we Transdev. En daar zijn we trots op. 



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Transdev. Hét mobiliteitsbedrijf van Nederland.
Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in