+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Kozijnenmonteur Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Demt-flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 35 - € 42 p/u

Vacature in het kort

Als Kozijnenmonteur bij ons bedrijf, ben jij de specialist in het plaatsen van verschillende soorten kozijnen. Je hebt minstens 1 jaar ervaring en je maakt van elke klus iets bijzonders. Geen enkele uitdaging is te groot voor jou. Je zorgt ervoor dat de montage perfect is. Van begin tot eind ben jij degene die het werk doet. Jouw vaardigheden maken het verschil en je doet dit altijd met een glimlach. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Kozijnenmonteur bij demt-flex ben jij dé expert in het plaatsen van kunststof, aluminium en houten kozijnen. Jouw dagelijkse missie? Met jouw ervaring van minimaal 1 jaar zorg je voor een vlekkeloze montage, alsof je kozijnen knuffelt! Geen uitdaging is te groot, en met een vleugje humor maak jij elke klus tot een feest. Van meten tot plaatsen, jij draait er je hand niet voor om!



Gevraagd

Om samen met ons de kozijnen-wereld te veroveren, zoeken we een ZZP Kozijnenmonteur met minimaal 1 jaar ervaring. Jouw gereedschapsriem is je beste vriend, en je VCA Basis certificaat is op zak. Een rijbewijs B is essentieel, en als je ook nog een aanhangerrijbewijs hebt, geven we je een denkbeeldige high-five! Heb je een bus met trekhaak en imperial? Dat is de kers op de taart, maar geen zorgen als je die nog niet hebt. Wij zorgen voor de sfeer, de rest komt vanzelf.



Aanbod

Bij demt-flex krijg je niet alleen een opdracht, maar een kans om te stralen in de wereld van kozijnen! Als ZZP’er reken je op een salaris tussen de €35,- en €42,-. En de gezelligheid? Die komt vanzelf! Borrels, teamactiviteiten en een hecht team maken werken bij demt-flex niet alleen professioneel, maar ook plezierig. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging vol kozijn-magie? Solliciteer nu en begin jouw avontuur met demt-flex! 🪟✨



Bedrijfsomschrijving

Welkom bij demt-flex, waar werken een combinatie is van serieus goed vakmanschap en een flinke dosis gezelligheid! Als Kozijnenmonteur kom je in de bouwbranche terecht bij een bedrijf in Haarlem, Noord-Holland. Maar weet je wat het nog leuker maakt? Onze borrels en andere toffe activiteiten! Hier creëren we niet alleen perfecte kozijnen, maar ook perfecte herinneringen met jouw nieuwe collega’s.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in