+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Product owner IT-werkplek Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Provincie Noord-Holland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.466 - € 6.323 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Je leidt een team dat IT-oplossingen ontwikkelt en beheert, en fungeert als schakel tussen technici en gebruikers.
 

Volledige vacaturetekst

Een baan met impact? Die heb je als product owner bij de provincie Noord-Holland absoluut! Want dankzij jou kunnen ál onze ruim 1.400 collega’s goed hun werk doen. Je zorgt dat de diensten en applicaties van de digitale Werkplek blijven draaien én stimuleert de verdere ontwikkeling ervan. Virtualisatie via Azure Virtual Desktop, de overgang naar Windows 11, Intune, AI en ons nieuwe cloudplatform. Het zijn nog maar een paar van de innovaties waar jij een belangrijke rol bij speelt.


Jouw baan

Onze nieuwe Werkplek is nog maar net opgeleverd en scoort nu al een 8,2 op gebruiksvriendelijkheid. En dat willen we op z’n minst zo houden! Als product owner stuur jij een agile-/scrumteam aan dat IT-oplossingen ontwikkelt, beheert en verbetert. Daarbij ben je dé schakel tussen deze technici en de gebruikers, of dit nu onze administratieve collega’s zijn, het mt van je sector Concern Informatievoorziening en Datatechnologie of de commissaris van de Koning. Ook onderhoud je contacten met leveranciers.  

Op basis van de vragen en wensen uit ‘de business’ creëer je goed onderbouwde user stories en stel je prioriteiten. Jouw doel: het maximaliseren van de waarde van het product en het minimaliseren van de kosten en risico’s. Wat jouw rol extra uitdagend maakt, is dat je de visie en jaarplannen van de provincie Noord-Holland vertaalt naar innovatieve IV-oplossingen voor de lange termijn. Daarnaast begeleid je mogelijk ook complexe, teamoverstijgende of meerjarige trajecten. Ook kan het zijn dat je andere product owners adviseert en coacht. Kortom, in deze afwisselende en uitdagende rol kun je je volop verder ontwikkelen.


Dit bieden wij
  • Een brutojaarsalaris tussen € 4.466,67 en € 6.323,27 (schaal 12) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief het Individueel Keuze Budget van ongeveer 22% van je brutomaandsalaris, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen.
  • Een opleidingsbudget van € 5.000,- per 5 jaar.
  • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
  • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov.
  • Een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering.
  • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
  • Een baan waarbij je samen met je collega’s bepaalt waar je werkt. Deels vanuit huis en deels op onze eigentijdse locatie in het centrum van Haarlem.

En dat is nog niet alles. Lees op waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.

Hier ga jij werken

Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor ruim 2,8 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

De sector Concern Informatievoorziening en Datatechnologie (CID) regisseert de informatiesystemen en ICT-activiteiten bij de provincie. Dat doen we met zo’n 70 bevlogen ICT-professionals. We zijn enorm gemotiveerd om te vernieuwen en werkwijzen te ontwikkelen waarmee we ambities kunnen waarmaken. Daarbij verruilen we op dit moment traditionele projectmanagementmethodieken voor agile-werkwijzen. Jouw unit ICT Services vormt het hart van de ICT- en dataorganisatie van de provincie. Hier onderhouden we de basisdiensten, zoals de digitale Werkplek, het netwerk en de cloudinfrastructuur. Samen met je collega-product owners en de bijbehorende productteams werk je aan het vernieuwen en beheren van onze diensten en adviseer je de organisatie.


Dit ben jij
  • Goed in staat om te communiceren met in- en externe stakeholders op verschillende niveaus.
  • Creatief en innovatief. Zo weet je nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen en implementeren.
  • Sterk in analyseren. Ook kun je goed prioriteren en backlogs en de status bijhouden.

Verder heb je:

  • Hbo-of wo-niveau in een relevante richting, bijvoorbeeld bedrijfskunde, ICT of informatiemanagement.
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring als product owner en ervaring met agile softwareontwikkeling.
  • Ervaring met het doorontwikkelen van een IT-werkplekvoorziening.
  • Goed ontwikkelde projectmanagementvaardigheden om het productontwikkelingsproces te kunnen beheren. Daarnaast vragen we ook inzicht in proces- en verandermanagement en de vaardigheden om complexe trajecten te plannen, begeleiden en realiseren.
  • Beheersing van de Nederlandse  in woord en geschrift.
Word onze nieuwe collega

Upload uiterlijk 11 april 2024 je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Patrick Siebeling, unitmanager ICT Services. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Patrick via 06 – 22 52 62 98. Vragen over de procedure? Stel ze aan onze collega’s van de Servicedesk Info Personeel, via 023 – 514 56 06.


Of kom eerst de sfeer proeven!

Benieuwd hoe het is om bij CID te werken? En wie je toekomstige collega’s zijn? Kom gewoon eerst eens vrijblijvend kennismaken. De koffie staat klaar! App Patrick Siebeling, unitmanager ICT Services (06 – 22 52 62 98) om een afspraak te maken.


Goed om te weten
  • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
  • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Gevraagd

Wil jij weten of je past op deze functie? Ga dan naar onze website om te zien wat wij van jou vragen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in