+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Ontwerper/ Bestekschrijver Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Laptop, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Civieltechnisch Ontwerper/ Bestekschrijver binnen ons ingenieursbureau krijg je de kans om je creativiteit en technische expertise te benutten in de vormgeving van baanbrekende projecten. Je maakt deel uit van een hecht team van professionals, waar ambitie en passie voor het vak centraal staan. Geniet van een competitief salaris, een ruim opleidingsbudget, een uitgebreid aantal vrije dagen, flexibele werktijden, en de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technieken. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Civieltechnisch Ontwerper/ Bestekschrijver blijf jij de wereld om ons heen vormgeven met innovatie en passie voor het Civiele vak. Binnen deze rol krijg jij de mogelijkheid om jouw creativiteit en technische expertise te laten bloeien. Je bent betrokken bij het ontwerpen en specificeren van baanbrekende projecten op het gebied van o.a. infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling, water en milieu. Je kunt rekenen op een stimulerende werkomgeving, waar jij de mogelijkheid krijgt om je als Ontwerper/ Bestekschrijver verder te ontwikkelen. Binnen dit ingenieursbureau maak je deel uit van een hecht team van professionals die gedreven worden door ambitie en een gedeelde passie voor het vak. Aan de hand van de nieuwste methodes en innovatieve werkwijzen ga jij aan de slag met projecten die impact hebben op ons dagelijks leven.


Wat worden je voorwaarden als Ontwerper/ Bestekschrijver?

We zijn toegewijd aan het belonen van prestaties en groei. Als Ontwerper/ Bestekschrijver kun je rekenen op een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die je helpen een gezonde balans tussen werk en privé te behouden. Hier een greep uit de voordelen die we bieden.

  • een startsalaris van €3.500,00 tot €4.500,00 o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van je achtergrond en ervaring)

  • tot €2000,- opleidingsbudget

  • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris

  • maar liefst 40 vrije dagen

  • mogelijkheid om je dag flexibel in te delen

  • werken in een modern en ruim kantoor

  • ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

  • werken aan innovatieve en uitdagende projecten met de nieuwste technieken

  • goede werk- en privé balans

  • telefoon en laptop van de zaak

  • reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling

Wie ben jij?

Wij zoeken een gedreven Ontwerper/ Bestekschrijver die gedreven is om zich te ontwikkelen binnen ons team. Iemand voor de lange termijn. Iemand met een gezonde dosis humor en die vragen durft te stellen. Maar ook vragen wij:

  • afgeronde opleiding HBO in de richting Civiele Techniek, Bouwkunde of Technisch Bedrijfskunde

  • ervaring met AutoCAD, Civil 3D, RAW systematiek en UAV-GC

  • aantoonbare ervaring binnen een functie als Ontwerper of gelijksoortig

  • analytisch denkvermogen, oog voor detail en een proactieve werkhouding

Wat ga je doen als Ontwerper/ Bestekschrijver?

Als Ontwerper/ Bestekschrijver ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en specificeren van diverse projecten op het gebied van infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling, water en milieu. Je werkt nauw samen met projectteams en opdrachtgevers om tot innovatieve en duurzame oplossingen te komen. Je bent betrokken bij het gehele ontwerpproces, vanaf de eerste schetsen tot aan het opstellen van bestekken en technische specificaties. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het optimaliseren van werkprocessen en het delen van kennis binnen het bureau.

  • met behulp van specificaties en richtlijnen werk je 2D en 3D ontwerpen uit

  • je bent je bewust van de eisen die verbonden zijn aan de ontwerpen

  • maken en aanpassingen van schetsontwerpen, overzichtstekeningen en bestektekeningen

  • overleg voeren met opdrachtgevers en andere stakeholders

Organisatie

Dit advies- en ingenieursbureau is gevestigd in Nederland, met vestigingen verspreid door diverse steden in het land. Het bedrijf heeft een brede expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden binnen de civiele techniek, waaronder infrastructurele projecten, ruimtelijk ontwikkeling, milieu, water en energie. Deze organisatie heeft een lange geschiedenis en is sinds de oprichting uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de Nederlandse advieswereld. Zo staan zij bekend om hun multidisciplinaire aanpak en het vermogen om complexe vraagstukken op te lossen. Dit doen zij met een divers team van professionals, waaronder ingenieurs, ontwerpers, planologen en hydrologen. Samen richten zij zich op het leveren van een hoogwaardige dienstverlening aan zowel publieke als private opdrachtgevers. Hierbij wordt gestreefd naar duurzame oplossingen die rekening houden met de sociale, economische en ecologische aspecten van projecten. Met een sterke focus op innovatie werken zij voortdurend aan nieuwe methoden en technologieën om de impact van hun projecten te verbeteren en te minimaliseren. Al met al worden zij gezien als een betrouwbare, flexibele en klantgerichte partner die bijdraagt aan projecten en ontwikkelingsinitiatieven op nationaal en internationaal niveau.


Werksfeer

Jouw toekomstige collega’s ervaren een omgeving waarin hun bijdragen worden gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke en professionele groei, in welke fase jij ook zit. De werkcultuur wordt gekenmerkt door open communicatie en een platte organisatiestructuur. Er heerst een gevoel van collegialiteit en teamspirit binnen het bureau, waarbij samenwerking en kennisdeling worden gestimuleerd. Wat hen uniek maakt, is de focus op empowerment en eigenaarschap. Zo krijgt iedereen de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken aan projecten, waaraan jij je eigen draai kan geven. Om naast het harde werk ook voldoende tijd vrij te maken voor ontspanning en plezier, worden er regelmatig sociale evenementen, teambuildingactiviteiten en trainingen georganiseerd om het welzijn van iedereen binnen de organisatie te bevorderen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in