+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Zelfstandig uitvoerder (€5.100,- tot €7.600,- p/m) voor grootschalige woningbouwprojecten Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Prefound

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Prefound

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.100 - € 7.600 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

We zoeken een Zelfstandig Uitvoerder die goed is in bouwprojecten leiden. Je zorgt dat alles goed loopt, stuurt mensen aan en zorgt voor planning en administratie. Je werkt samen met verschillende teams en houdt het werk veilig. Je krijgt een leuke baan met extra s zoals een pensioenregeling zonder eigen bijdrage en een auto van de zaak. Je werkt aan spannende projecten en kunt blijven leren en groeien in je werk. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Zelfstandig uitvoerder.

Als ervaren uitvoerder weet je natuurlijk precies wat jouw rol binnen het bouwproces is! Je verricht de praktische realisatie van een project. Je stuurt onderaannemers en derden aan. Je verzorgt de planning en administratie (ondersteunt door onze projectcontroller). Je vervult de rol van V&G-coördinator uitvoeringsfase.
Beweeg jij je meer op een hoofduitvoeringsniveau dan acteer je als een bouwplaatsmanager en stuur je het uitvoeringsteam aan, in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider. Je bent verantwoordelijk voor het nemen van maatregelen bij onveilige situaties en knelpunten op het project, het houden van goed-gesprekken met uitvoerders en werkvoorbereiders, het beoordelen van onderaannemers en leveranciers én je bent het dagelijks aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Wij bieden een interessante en uitdagende baan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto) én gave projecten bij een ontwikkelende bouwer. Met altijd mogelijkheid tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie.



Gevraagd

Je hebt ervaring opgedaan als uitvoerder in de nieuwbouw bij een aannemer. Daarbij een project van het prille beginstadium tot ver in de uitvoeringsfase op te bouwen. Je bent het gewend om de belangrijke schakel te zijn tussen het werkvoorbereidingsteam, de bedrijfsleider en de uitvoerende collega’s buiten. Je laat je niet snel van de wijs brengen, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en (faal)kosten.

De uitvoerder die wij zoeken heeft minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw is belangrijk voor ons. Je past binnen een dynamische en continu ontwikkelende werkomgeving. Dynamiek die je als uitvoerder ook op digitaal gebied ervaart. Onze projecten doen wij in BIM.
Je hebt geen moeite met het werken conform planningen, met onderaannemers en je hebt veiligheid op de bouwplaats hoog in het vaandel staan. Je kunt goed omgaan met de vrijheden en de verantwoordelijkheden die jekrijgt. Je bent een teamplayer, weet mensen te overtuigen en enthousiast aan het werk te zetten. Je kunt technische informatie helder en vakkundig overbrengen én je bent kritisch over details maar ook over het grote geheel! Je bent het visitekaartje van de organisatie!

Het is praktisch dat je in het Westen woont. Jouw werkplek zal op een van onze projecten in Noord- of Zuid-Holland zijn.



Aanbod

Wij bieden een interessante en uitdagende baan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een leaseauto) én gave projecten bij een ontwikkelende bouwer. Met altijd mogelijkheid tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie.

Over Prefound

Zorgeloos solliciteren en waarmaken van ambities, daar staan we als Prefound voor. Wij begeleiden je stap voor stap naar je nieuwe baan.
Wij kennen de markt en alle mogelijkheden die daarbij horen. Samen met jou brengen wij in kaart welke functie(s) bij je passen. Wij kennen de bedrijven en weten wat welke talenten zij zoeken.

• 70% van alle vacatures zijn al vervuld voordat ze online komen. Via ons kan je hiervoor wel in aanmerking komen en ga je gelijk mee in het voortraject met onze opdrachtgevers!
• Loopbaanadvies over alle mogelijkheden in de markt.
• Goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken met “inside” informatie over wat het bedrijf belangrijk vindt en waar je ambitie tot zijn recht komt.
• We onderhandelen namens jou over arbeidsvoorwaarden.

Wanneer je via ons een baan gevonden hebt, ontvang je:

• Direct een opleidingsbudget om jezelf nog meer te ontwikkelen.
• Goede arbeidsvoorwaarden, betrokkenheid en advies vanuit jouw adviseur.
• Keuze uit verschillende workshops en uit 100 online trainingen.
• Een team adviseurs die gelijk aan de slag gaan mocht je toch (ondanks uitgebreide inventarisatie) de verkeerde keuze hebben gemaakt.
• Last but not least, meer grip op het waarmaken van jouw ambitie!



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een ontwikkelend bouwbedrijf wat zich voornamelijk richt op de woningbouw. Onze jarenlange verbintenis met het bedrijf leert ons dat het een organisatie is met een sociale cultuur, waar hard gewerkt wordt maar er altijd aandacht is voor de mens. Zij zijn breed over de randstad actief en realiseren spraakmakende projecten in binnen- en buitengebieden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in