+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Ervaren Werkvoorbereider (€5.200,- tot €6.600,- p/mnd) utilitaire woningbouw Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Prefound

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Prefound

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.200 - € 6.600 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Voor een nieuwe baan zoeken we iemand die goed is in het voorbereiden van werk. Je zorgt ervoor dat alles klaar is voordat het werk begint. Je kijkt naar tekeningen, modellen en materialen. Ook let je op of alles op tijd is. Als er iets niet klopt, vertel je dat. Je helpt ook met het kopen van spullen die nodig zijn. Als je al veel weet over dit werk, kun je ook anderen helpen leren. Dit is een kans om veel te leren en samen te werken met verschillende mensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider.

Je zorgt dat tekeningen, 3D-modellen, materialen en gegevens op tijd beschikbaar zijn. Je signaleert tijdig achterstanden op voorbereidingsschema’s én afwijkingen t.o.v. contractstukken. Je signaleert meer- en minderwerk. Je bent op jouw project verantwoordelijk voor bewaking van uren van het bouwplaatspersoneel en huur groot materieel. Ook de inkoop-voorbereiding behoort tot het  basispakket. Als je al ervaring hebt als senior-werkvoorbereider dan kun je op grotere projecten ook ingezet worden om werkvoorbereider(s) te coachen en te begeleiden. Bovendien ondersteun je de projectleiders.



Gevraagd

Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij een aannemer van nieuwbouwprojecten (bij voorkeur woningbouw). Je bent gewend om als werkvoorbereider een project van het beginstadium tot ver in de uitvoeringsfase te maken. Het zit in jouw systeem om de belangrijke schakel te zijn tussen de uitvoerder en de bedrijfsleider?

Wij zoeken een collega op minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw of kleinbouw is mooi meegenomen. Je past binnen een dynamische en continu ontwikkelende werkomgeving. Het werken met een strakke planning is voor jou een uitdaging en je kunt daarbij goed omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die vanuit de organsatie gegeven wordt. De voorbereiding van onze projecten wordt gedaan met behulp van BIM.
Je bent een teamspeler die mensen weet te overtuigen en kan aansturen. Een dosis mensenkennis en humor past ons goed.

Jouw werkplek zal op een van de projecten in Noord-, Zuid-Holland of Utrecht zijn. Vanuit dat oogpunt is het praktisch als je in deze regio woont.



Aanbod

Wij bieden een interessante en uitdagende baan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een leaseauto) én gave projecten bij een ontwikkelende bouwer. Met altijd mogelijkheid tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie.

Over Prefound

Zorgeloos solliciteren en waarmaken van ambities, daar staan we als Prefound voor. Wij begeleiden je stap voor stap naar je nieuwe baan.
Wij kennen de markt en alle mogelijkheden die daarbij horen. Samen met jou brengen wij in kaart welke functie(s) bij je passen. Wij kennen de bedrijven en weten wat welke talenten zij zoeken.

• 70% van alle vacatures zijn al vervuld voordat ze online komen. Via ons kan je hiervoor wel in aanmerking komen en ga je gelijk mee in het voortraject met onze opdrachtgevers!
• Loopbaanadvies over alle mogelijkheden in de markt.
• Goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken met “inside” informatie over wat het bedrijf belangrijk vindt en waar je ambitie tot zijn recht komt.
• We onderhandelen namens jou over arbeidsvoorwaarden.

Wanneer je via ons een baan gevonden hebt, ontvang je:

• Direct een opleidingsbudget om jezelf nog meer te ontwikkelen.
• Goede arbeidsvoorwaarden, betrokkenheid en advies vanuit jouw adviseur.
• Keuze uit verschillende workshops en uit 100 online trainingen.
• Een team adviseurs die gelijk aan de slag gaan mocht je toch (ondanks uitgebreide inventarisatie) de verkeerde keuze hebben gemaakt.
• Last but not least, meer grip op het waarmaken van jouw ambitie!



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een ontwikkelend bouwbedrijf wat zich voornamelijk richt op de woningbouw. Onze jarenlange verbintenis met het bedrijf leert ons dat het een organisatie is met een sociale cultuur, waar hard gewerkt wordt maar er altijd aandacht is voor de mens. Zij zijn breed over de randstad actief en realiseren spraakmakende projecten in binnen- en buitengebieden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in