+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Projectmanager realisatie infrastructuur Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Provincie Noord-Holland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.466 - € 7.738 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als logistiek medewerker werk je 's ochtends om de trucks op tijd te laten vertrekken en klanten blij te maken. Je zorgt dat pakketten goed gesorteerd en gecontroleerd worden. Je komt te werken bij UPS, de grootste expres vervoerder ter wereld. Bij UPS werken veel mensen samen en is er ruimte voor een proactieve houding. Het team houdt van hard werken en plezier maken. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij meebouwen aan de toekomstige bereikbaarheid van Noord-Holland? Houd je van veel verantwoordelijkheid, vernieuwing en afwisseling? En kun je moeiteloos mensen inspireren? Kom dan bij ons werken als projectmanager realisatie infrastructuur. Want de projecten van de provincie zijn net zo veelzijdig als jouw functie. Van sluizen en bruggen tot wegen en ov-lijnen. Als projectmanager infra geef jij de infrastructuur van morgen vorm in de schijnwerpers van vandaag. Je vindt het een uitdaging om complexe projecten tot een succes te maken.

Jouw baan

Als projectmanager realisatie infrastructuur zet je je tanden in nieuwbouw- of vervangingsprojecten van € 5 tot € 50 miljoen. Je gaat werken met uitdagende projecten in de zwaardere categorie. Zo krijg je wellicht de reconstructie van de N247, de vervanging van de brug Krommenie of de nieuwe HOV-verbinding station Beverwijk onder je hoede. Deze politiek-bestuurlijk gevoelige projecten liggen onder een vergrootglas bij belangenorganisaties, inwoners en media, en zijn regelmatig in het nieuws. Maar als ervaren projectleider infra weet jij precies hoe je daarmee om moet gaan. Ook leidinggeven aan onze projectteams, op basis van integraal projectmanagement (IPM), gaat je soepel af. Je bouwt goede relaties op en haalt het beste uit collega’s én samenwerkingspartners.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in het groeien en bloeien van onze afdeling (Realisatie Infrastructuur). Je volgt vakontwikkelingen op de voet en neemt onze organisatie daarin mee. Zo denken we na over meer programmatisch werken en willen we beter inspelen op de wensen en behoeften van onze inwoners en partners. Duurzaamheid en innoveren staan hierbij bovenaan de agenda. De nieuwe Cruquiusbrug is een mooi voorbeeld. Deze wordt energieneutraal, circulair en zo onderhoudsarm mogelijk gebouwd. Het resultaat: een zelfvoorzienende brug die evenveel energie opwekt als verbruikt. Dat vraagt een nieuwe manier van denken en samenwerken; over de grenzen van projecten, onze afdeling en de provincie heen. Wil jij daar graag je stempel op drukken? Kom dan bij ons werken!

Dit bieden wij

  • Afhankelijk van het niveau van de kandidaat een bruto jaarsalaris tussen € 65.590,37 en € 92.853,43 (schaal 12) of € 71.055,46 en € 100.660,68 (schaal 13) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief het Individueel Keuze Budget van ongeveer 22% van je bruto maandsalaris, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen.
  • Een opleidingsbudget van € 5.000 per 5 jaar. Daarnaast zijn er andere opleidingsmogelijkheden, omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden.
  • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
  • Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid.
  • Een goede pensioenregeling waaraan de provincie meebetaalt.
  • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov.
  • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
  • Een baan waarbij je samen met je collega’s bepaalt waar je werkt. Dat kan deels thuis en deels op onze locatie in het centrum van Haarlem met allerlei verschillende werkplekken. Wij zorgen onder meer voor een bureau en beeldscherm, zodat je jouw thuiswerkplek goed kunt inrichten. 

En dat is nog niet alles. Lees op  waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.

Hier ga jij werken

Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor ruim 3 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt ruimte om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

Jij en je collega’s beheren, onderhouden en vernieuwen de infra in heel Noord-Holland. Je gaat aan de slag in de sector Realisatie Infrastructuur. Hier werken zo’n 100 in- en externe professionals. Samen zijn we verantwoordelijk voor ruim 600 kilometer wegen, 250 kilometer vaarwegen, 50 kilometer ov-banen, 400 kilometer fietspaden, 10 sluizen en ruim 550 bruggen. Ons team is een betrokken, informele en resultaatgerichte club. De afgelopen jaren maakten we een grote professionaliseringsslag. Zo hebben we nu onder meer een ISO55001-gecertificeerd werkproces. Ook voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling is bij ons veel aandacht.

Dit ben jij

  • Je communiceert uitstekend en verbindt én inspireert mensen.
  • Je bent ijzersterk in overzicht houden, prioriteiten stellen en verrassingen voorkomen. Knelpunten pak je zelfstandig op en besteed je uit aan het team, maar je weet ook wanneer je moet opschalen.
  • Je bent enthousiast en gedreven waardoor iedereen voor jou wil lopen, ongeacht de drukte.
  • Je vindt het leuk om in een bestuurlijke, politieke omgeving te werken en hebt ervaring met het adviseren van bestuurders gremia.
  • Je kunt op strategisch niveau werken aan de ontwikkeling van de organisatie waarvan je deel uitmaakt.
  • Je bent ambitieus en je ontwikkelt je continu. We staan open voor kandidaten die nog niet helemaal voldoen aan het profiel, maar wel de ambitie (en vaardigheden) hebben om op redelijke termijn naar dit niveau te groeien.

Verder heb je:

  • Academisch werk- en denkniveau, minimaal een hbo-diploma.
  • Minimaal 5 tot 8 jaar ervaring met (functioneel) leidinggeven aan projectteams van ervaren professionals.
  • Kennis van of ervaring met projecten in de infrastructuur en civiele techniek.
  • Bij voorkeur ervaring binnen of met een overheidsorganisatie.
  • Bij voorkeur ook ervaring met IPM-teams en geïntegreerde contracten.
  • Ook als je niet helemaal voldoet aan het profiel kun je solliciteren.

Word onze nieuwe collega

Reageer uiterlijk 22 mei 2024 via de solliciteer direct button. Wij ontvangen graag jouw reactie met een actueel cv en motivatiebrief t.a.v. Kees van der Plas, Sectormanager infra. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app met Kees op 06 – 3168 82 45. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Servicedesk Info Personeel, via 023 – 514 56 06.

Goed om te weten 

  • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams;
  • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist


Gevraagd

Wil jij weten of je past op deze functie? Ga dan naar onze website om te zien wat wij van jou vragen!

Uren

36 uur
32-36
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in