+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarsteeg.
Laad meer vacatures

Houtbewerker Haarsteeg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Logistic Force

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met hout en wil je helpen bij duurzame productie? Dan is deze baan perfect voor jou. Je gaat werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in sloop- en grondwerken. Ze maken materialen klaar voor hergebruik, wat heel goed is voor het milieu. Je werk is het herzagen en schaven van hout. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, en soms ook op zaterdag. Het bedrijf geeft veel aandacht aan jou en je groei. Ze bieden ook trainingen aan, zodat je nog beter kunt worden in je werk. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Hou je van werken met hout en wil je meehelpen aan duurzame productie? ideaal! We zijn in Vlijmen op zoek naar een houtbewerker die van aanpakken weet.


WAT GA JE DOEN?

Je gaat aan de slag bij een bedrijf gespecialiseerd in sloop- en grondwerken. Materialen die uit deze werkzaamheden vrijkomen worden uit-gesorteerd en indien mogelijk bewerkt voor hergebruik. De verkoop vindt plaats in de hout en bouwmaterialenhandel en via een webshop. Die laatste is de grootste aanbieder van circulaire bouwmaterialen in Nederland.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en secuur werkende houtbewerker voor het herzagen en schaven van circulaire spanten, balken en planken. Je verwerkt de inkooporders en controleert de uitgevoerde bewerking op juiste uitvoering en levering.

Bij dit bedrijf werken ze van maandag tot en met vrijdag. De werkdag begint om 08:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Als je wilt kun je op zaterdag ook nog wat extra uurtjes maken.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Goede kennis van de Nederlandse taal;
  • Je hebt ervaring als houtbewerker;
  • Je bent klantgericht;
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris maar dat is niet meer dan logisch, toch? Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien in je vak? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy bijvoorbeeld een hef- of reachtruck certificaat behaald. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in