+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hapert.

Postbezorger fiets Hapert en omgeving Hapert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 3 - 5 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Wil je een belangrijk deel van de straatsfeer worden? Word postbezorger! Je brengt post rond in verschillende dorpen en steden, misschien zelfs bij je buren. Kies uit mooie locaties en bepaal zelf wanneer je werkt. Je fietst 3 tot 5 uur per dag, ideaal voor een goede balans. Werk buiten en geniet van de vrijheid. Plus, je kunt meer uren maken door in meerdere gebieden te bezorgen. Dit is jouw kans op plezier en flexibiliteit! Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de sfeermaker van de straten worden als postbezorger? We zijn op zoek naar enthousiaste bezorgers voor allerlei dorpen en steden! Of het nu gaat om brieven, tijdschriften of pakketjes, jij brengt ze allemaal rond op jouw stevige fiets. 🚲 En wie weet, misschien bezorg je zelfs bij je eigen buren!📍📮

Je hebt de keuze uit verschillende pittoreske locaties, zoals het gezellige Hapert, Eersel, Duizel, Hooge-Mierde en omgeving. Werk in de middag, voor een lekker ritme van 3 tot 5 uur per dag, en jij bepaalt zelf wanneer je begint, hoe ideaal is dat? En als je nog meer uren wilt, waarom combineer je dan niet verschillende dorpen of gebieden? Lekker dicht bij jou in de buurt!

Als dit klinkt als de perfecte mix van plezier en flexibiliteit, lees dan snel verder! 💡📮

Wat bieden wij jou
  • € 13,27 per uur verdienen ( vanaf 21 jaar)
  • Kans op een contract bij PostNL!
  • Eigen werktijden en werkdagen indelen!
  • Actief werken in de buitenlucht!
  • 1 tot 5 dagen bezorgen op de fiets!
  • Kiezen tussen 1 of meerdere dorpen/steden!
Wie ben jij

Als postbezorger ga jij elke uitdaging met volle moed aan, of het nu regent of de zon schijnt! Je spreekt vloeiend Nederlands of Engels en bent minstens 16 jaar oud. De werktijden liggen tussen 09:00 en 17:00 uur, maar het beste van alles is dat jij zelf jouw starttijd kunt bepalen. Lekker flexibel, toch? 👍🏼

Maar dat is nog niet alles... 🔍

  • Je bent minimaal 1 en maximaal 5 dagen per week beschikbaar;
  • Je werkt tussen de 3 en 5 uur per dag;
  • Je beschikt over een mobiele telefoon met internet;
  • Je hebt een eigen stevige fiets met een ijzeren bagagedrager;
  • Wanneer je langer in dienst bent vragen wij je om een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) aan te vragen. Dat is geheel op onze kosten!
Wat ga je doen

Maak deel uit van de postbezorgingswereld! Begin je dag op het PostNL-depot in jouw eigen stad of dorp. De post is al gesorteerd en jouw fiets staat klaar. Met een glimlach op je gezicht en de wind in je haren, trek je eropuit voor een ontspannen rit van 3 tot 5 uur. Of je nu liever 's ochtends de rustige straten verkent of 's middags geniet van de warme zon , de keuze is aan jou! En waarom zou je jezelf beperken? Voel je vrij om twee verschillende routes te verkennen. Meer uren betekent meer salaris!💰🚲😉

Maar dat is nog niet alles! Op je eerste werkdag krijg je een rustige en leerzame opleiding van een ervaren mentor. Een ochtend vol nuttige informatie en handige tips om de beste bezorger te worden. En daarna? Dan ben jij helemaal klaar om de straten te verkennen! Flexibiliteit staat bovenaan, jij bepaalt jouw eigen werktijden.

Ben je klaar om deze kans te grijpen? Twijfel dan niet langer en solliciteer vandaag nog bij PostNL! 📦✨

Waar ga je werken

PostNL bezorgt al meer dan 220 jaar post!

Iedereen kijkt naar je uit! Als postbezorger werk je lekker dicht bij huis, met betrokken collega's en op tijden die jou het beste uitkomen. Waar kan je starten als postbezorger?📬

  • Voor diverse dorpen en steden zoals: Hapert, Duizel, Eersel, Hooge-Mierde en omgeving.
  • Wat is de ideale plek voor jou? Laat het ons weten!
Sollicitatie

Lijkt het jou leuk om te werken bij PostNL als postbode? Solliciteer meteen en we bellen je snel op! Mogelijkheid om al snel te beginnen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in