+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hapert.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur Elektrotechniek (Hapert) Hapert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vooruitzenden.nl

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In een team dat zorgt voor het onderhoud van machines, speel jij een belangrijke rol. Je helpt om ervoor te zorgen dat alles goed blijft werken. Dit doe je door problemen op te lossen en te zorgen dat de machines goed blijven draaien. Je werkt met verschillende technieken en in een team van mensen die net zo gemotiveerd zijn als jij. Samen zorgen jullie dat het werk goed gedaan wordt. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Plus, we zorgen goed voor je met een goed salaris en extra s zoals een pensioenregeling. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

In een productieomgeving waar diverse afvul- en mengtechnieken worden toegepast, ligt jouw uitdaging in het waarborgen van een ononderbroken productieproces. Dit wordt gerealiseerd door het uitvoeren van essentiële onderhoudstaken en, indien zich toch een machinestoring voordoet, door middel van grondige root cause analyses in combinatie met de juiste correctieve acties. Bovendien worden er interne projecten uitgevoerd die eveneens technische expertise vereisen. In een compact onderhoudsteam binnen ons bedrijf zorg je voor de ondersteuning van een productie-installatie, die bestaat uit een combinatie van diverse machines en opslagtanks. Hierbij variëren de technologieën van oudere tot modernste afvul-, meng-, kneed- en mixtechnieken. Je bent uiteraard niet alleen, maar werkt binnen een klein, gedreven team van monteurs/collega's. Ben jij degene die ervoor zorgt dat onze producten tijdig worden geleverd? En krijg je energie van het onderhouden van installaties binnen een BRZO-gecertificeerd bedrijf?
  • Je hebt een MBO-niveau technische opleiding in de richting van elektrotechniek.
  • Ervaring binnen een vergelijkbare omgeving waar het onderhouden van machines tot je taken behoorde.
  • Root cause analyses zijn voor jou een tweede natuur.
  • Veiligheid staat voorop; je hebt bekendheid met veiligheidsrichtlijnen. Een VCA-opleiding is vereist (eventueel te behalen via de werkgever).

Bij ons werken biedt jou de gelegenheid om samen met een positief en toegewijd team een significante rol te spelen in de professionalisering en groei van ons bedrijf. Je stapt binnen in een open, familiaire sfeer met een Brabantse inslag, waar ruimte is voor jouw ontwikkeling en ontplooiing. Als professional kun je het verschil maken en invloed uitoefenen op het totale succes van ons bedrijf. Korte communicatielijnen zijn hier kenmerkend, met ruimte voor jouw eigen inbreng en een pragmatische, hands-on cultuur. Uiteraard gaat dit samen met een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en ruimhartig verlof. Dagelijks werken we aan de voortdurende verbetering van ons bedrijf om de beste werkgever in de regio te worden!

Belangrijk:

De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer, maar houd er rekening mee dat je ongeveer 20 minuten moet lopen vanaf de dichtstbijzijnde halte.

Werkuren zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in