+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ANIOS ouderengeneeskunde Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.583 p/m

Vacatureomschrijving

Deze tijdelijke vacature zoekt een basisarts met een vernieuwende blik op de zorg. Ben jij per direct beschikbaar tot september 2024?


Jouw nieuwe baan

Als zorgprofessional binnen deze organisatie speel je een essentiële rol in het verrichten van medische taken gerelateerd aan geriatrisch onderzoek en behandeling. Jouw inzet reikt verder dan alleen medische aspecten: je biedt ook begeleiding aan (kwetsbare) ouderen en hun naasten die te maken hebben met psychogeriatrische en somatische uitdagingen. Dit alles vindt plaats op de locatie Hardenberg, waarbij je actief de verbinding zoekt met andere zorgprofessionals die betrokken zijn bij de dagelijkse zorg van onze bewoners en cliënten.

Daarnaast onderscheid jij je door jouw flexibiliteit. Je staat paraat om in te springen op verschillende afdelingen wanneer collega's afwezig zijn. Zo draag je niet alleen bij aan de continuïteit van zorg, maar toon je ook een betrokkenheid die verder gaat dan de gebruikelijke taken.


Jouw nieuwe werkplek

Bij deze vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Hardenberg, Ommen en Coevorden, wordt ernaar gestreefd om hoogwaardige ziekenhuiszorg, revalidatie, ouderenzorg en thuiszorg te bieden. De uitgebreide voorzieningen omvatten een modern medisch centrum, 9 locaties voor ouderenzorg, 2 speciale plekken voor revalidatie / herstelzorg en een thuiszorg.


Wat breng je mee?
  • Je hebt de opleiding geneeskunde (basisarts) afgerond, ervaring is een pré. 
  • Je hebt hart voor de ouderenzorg en een eigentijdse kijk op zorg verlenen die zich graag verder wil ontwikkelen. 
  • Je bent een flexibele teamspeler die actief meedenkt en concreet bijdraagt aan hoe de medische ouderen- en revalidatiezorg kan worden georganiseerd.
  • Je schroomt niet om daarbij ingesleten werkwijzen ter discussie te stellen om de zorg voor patiënten en bewoners in te vullen zoals dat in de visie beloofd wordt. 
  • Je hebt een flexibele instelling, bent leergierig, assertief en sociaal vaardig. 

Laten we vooral een dosis gezonde humor niet vergeten!   


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 24 tot 36 uur in de week, hoeveel precies: dat bepalen wij samen. Je start zo spoedig mogelijk en werkt voor de duur van het zwangerschapsverlof tot 1 september. Jouw salaris is conform de cao vvt, FWG 65. Dit betekent een maximaal salaris van 6.583 euro bruto per maand bij een fulltime werkweek. Deelname aan het pensioenfonds PFZW is standaard inbegrepen. Bovendien biedt deze werkgever je de kans om via fiscale uitruil gebruik te maken van verschillende mogelijkheden, waaronder reiskosten, opleidingen, een fietsplan, devices en diverse andere opties.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in