+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Allround werkplaatsmonteur Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van der Spek Vianen - Locatie Hardenberg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Waar kom je te werken?
Van der Spek Vianen B.V. is niet alleen de grootste verhuurder van torenkranen in de Benelux, maar ook een bedrijf dat sinds 1932 toonaangevend is in de techniek en importeur van diverse A-merken.

Sinds begin 2017 maakt de vestiging Hardenberg deel uit van Van der Spek-Vianen B.V. en is de leverancier van gebruikte machines, aanbouw- en onderdelen en werkplaatsdiensten als service, onderhoud, revisies, stralen, spuiten. Ook houdt vestiging Hardenberg zich bezig met het verkoop klaar maken van nieuw materieel, verkocht door Van der Spek.

Wie zoeken wij?
Wil jij het vak van een allround monteur leren? Of heb jij hier al ervaring in en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Bij Van der Spek in Hardenberg zijn wij namelijk op zoek naar een allround monteur die het vak graag wil leren of het vak al kent. Benieuwd naar deze vacature? Lees dan snel verder.

Als allround (leerling) monteur kan jij je creativiteit kwijt in de grote machines waar jij mee gaat werken. Dit doe je altijd met oog voor kwaliteit en veiligheid. Voor deze werkzaamheden staan de laatste (moderne) technieken tot je beschikking, maar zullen er ook nog “old fashion” werkzaamheden voorkomen. Het machinepark van onze klanten is heel divers. Saai zal het dus zeker niet zijn!

Wat ga je doen?
  • Het gereedmaken van onze nieuwe machines naar wens van de klant
  • Gebruikt materieel opnieuw klaarmaken voor gebruik
  • Het uitvoeren van voorkomende reparaties (van klein tot groot)
  • Jezelf ontwikkelen als echte vakman


Gevraagd

Herken jij jezelf hierin?

Je wil graag het vak van monteur leren of je wil jezelf hierin verder ontwikkelen. Daarnaast vind je het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden te verrichten. Je bent dus een teamplayer waar wij op kunnen bouwen en die klaarstaat voor zijn/haar collega’s. Verder heb je een klantgerichte en flexibele instelling.

Bij voorkeur heb je een MBO-diploma in je bezit in de richting van Werktuigtechniek, vrachtautotechniek, landbouwmechanisatie of Hydrauliek/elektrotechniek. Je werkt of je wil graag werken met grondverzetmachines, kranen, dieseltechniek, hydrauliek, elektrotechniek, zware voertuigen of zware motoren.

Aanbod

Wat wij bieden
  • Salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vast contract bij gebleken geschiktheid
  • Collectieve zorgverzekering en pensioenregeling
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheden tot (bij)scholing


Bedrijfsomschrijving

Over Van der Spek

Nederland kent meerdere importeurs van bouwmachines, maar niet één is er zo breed en veelzijdig als Van der Spek. Met een breed palet van verschillende merken op het gebied van grondverzet, wegenbouw, overslag en recycling zijn wij UNIEK in de Benelux. Van der Spek is o.a. importeur van Hyundai, Dynapac, Powerscreen, Lindner, Terex-Fuchs en Telestack, stuk voor stuk mooie merken die marktleider zijn in hun segment.

We zijn een FAMILIEBEDRIJF dat al meer dan 90 jaar bestaat. We werken met korte lijnen en een platte, INFORMELE ORGANISATIESTRUCTUUR. Sinds begin 2020 zijn we gehuisvest in ons compleet gerenoveerde kantoor in Vianen. Van der Spek heeft meerdere vestigingen in Nederland, België en Frankrijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in