+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Frontend Developer Agrarische Sector Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.200 - € 5.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als ervaren Frontend Developer maak je deel uit van een gedreven scrum team dat vooropstelt de eindgebruiker te begrijpen en te bedienen. Je krijgt de kans om je creativiteit en passie in te zetten, met ruimte voor eigen inbreng en het beargumenteren van je keuzes. Het team biedt een omgeving waar zelfsturing centraal staat, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen is een groot pluspunt. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Als ervaren Frontend Developer ga jij in een gedreven scrum team aan de slag met interessante projecten. Voor jou staat de eindgebruiker op de eerste plaats en jij denkt hier ook actief over mee. Ze vinden het belangrijk dat je eigen inbreng kunt leveren en jouw keuzes beargumenteert. Creativiteit en passie zijn van groot belang binnen deze rol! Wat betreft de technische stack ga jij aan de slag met Angular 8, HTML, CSS en Javascript. Ook is het een pre als je ervaring hebt met Selenium, Devops of TFS. In de backend wordt er gewerkt met .Net en het is dan ook fijn als je hier enige kennis van hebt.

Het development team bestaat uit 40 mensen die in vier scrumteams werken. De ambitie is om het aantal developers te verdubbelen. Alle teams zijn zelfsturend waardoor je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je werk te doen. Dit is voor veel werknemers een pluspunt waardoor velen de organisatie al lange tijd versterken. Naast veel vrijheid zijn er ook veel mogelijkheden om je kennis te verbreden door opleidingen en cursussen. Er is veel kennis en ervaring aanwezig op de werkvloer en de kennis moet blijven meegaan met de nieuwste ontwikkelingen.

Jouw dag als frontender start met een scrum meeting en hierna ga je individueel aan de slag. Zoals eerder benoemd is het een laagdrempelig en zelfsturend team dat werkt met de nieuwste technieken. Als jij een echte kar trekker bent kom jij hier ook zeker tot je recht. Dan wordt jij de kartrekker van een zelfsturend team! Hiervoor heb jij natuurlijk de nodige verantwoordelijkheid. Mocht jij een begeleidende rol in de toekomst ambiëren dan is dit een goede plek om jezelf tot bijvoorbeeld teamlead te ontwikkelen.



Gevraagd

  • En HBO-diploma in de richting informatica;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als Frontend Developer;
  • Ruime ervaring met Angular 8, Javascript, CSS en HTML;
  • Kennis van .Net in de backend is een voordeel;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

  • Salaris tussen de €4200,- en de €5500,- op basis van 40-urige werkweek;
  • 26 vakantiedagen;
  • 50/50 pensioen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Natuurlijk gas en elektra korting bij je eigen werkgever;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. verschillende certificaten;
  • Werken bij een wereldwijd groeiend bedrijf aan uitdagende projecten!


Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf uit Hardenberg is onderdeel van een overkoepelende organisatie die zich richten op de agrarische- en energie sector. Als bedrijf geloven ze in de slogan "goed voorbeeld doet goed volgen" en daarom willen ze ervoor zorgen dat ze een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering hebben. Zo voorzien ze het bedrijfspand met eigen zonnepanelen en doen ze er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werken. Een bedrijf dat zich volledig richt op een duurzame toekomst!Het complete team zorgt voor een volledige dienstverlening voor alles wat met dieren te maken heeft. Hierbij kun je denken aan dierhouderijen, dierenartspraktijken en allerlei andere partijen binnen de agrarische sector. Het ontwikkelteam houdt zich bezig met het ontwikkelen van verschillende platformen voor deze klanten. Een voorbeeld is de software die in de chips van dieren zit maar ook aan alle dossiers en platformen die dierenartsen gebruiken. Het bedrijf is flink aan het groeien en ook vanuit het Ministerie is het verzoek gekomen om hun brede specialisatie voor meer partijen in te zetten. Om de extra projecten op te pakken en duurzaamheid in Nederland op grotere schaal te stimuleren is er een vraag naar meerdere, gemotiveerdere Frontend Developers om het team te versterken.De wil om een bijdrage te leveren aan een betere wereld zie je terugkomen in het hele bedrijf. Zo zorgen ze ervoor dat hun werknemers in een gezonde en stabiele werkomgeving kunnen werken waar ze zich thuis voelen. Het pand waar ze momenteel werken met zo'n 110 collega's is mooi ingericht en is van alles voorzien. Er heerst een cultuur waarbij inzet en creatieve input altijd gestimuleerd wordt. Er wordt hier echt geluisterd naar jouw inbreng en die wordt ook verwacht. Het is een laagdrempelige organisatie die ondanks de grootte, korte lijntjes heeft. Op donderdag lunchen zij gezellig samen met het IT team. Op andere dagen luncht het hele bedrijf gezamenlijk in de kantine.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in