+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Wavin 2-ploegen Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.460 - € 2.950 p/m
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je op verschillende afdelingen. Bij Tegra maak je kunststof putten en las je onderdelen. Op de afdeling Handgemaakt bedien je machines en help je storingen op te lossen. Bij Prefab werk je aan het voorbereiden van kunststof onderdelen voor huizenbouw. Je komt in een team dat al lang samenwerkt. Er is ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het halen van certificaten. Je werkt in twee ploegen, met op vrijdag kortere werktijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker Special Products kom jij te werken op de afdeling Tegra, Handgemaakt of Prefab. Op de Tegra afdeling werk je samen met je collega's om verschillende kunststof putten in elkaar te assembleren. Hierbij gebruik je verschillende handgereedschappen en volg je de tekeningen per onderdeel. Je maakt hier niet maar 1 onderdeel, maar je zet het volledige product in elkaar. Tijdens de montage zullen er ook kunststof onderdelen gelast moeten worden. Uiteindelijk ga je dagelijks zelfstandig je eigen Tegra putten monteren en maak je samen met het team de opdrachten klaar. Op de afdeling Handgemaakt sta je aan de draaibanken. Hierbij zal jij aan verschillende machines staan om deze te bedienen. Jij helpt met het oplossen van de storingen. Het team bestaat uit 4 andere collega's en een teamleider. Dit is een gemoedelijk team dat al langere tijd bij Wavin werkt. Hier wordt jij onderdeel van. Op de Prefab afdeling kom jij te werken als productiemedewerker. Je werkt samen met je collega's om verschillende kunststof onderdelen te bewerken. Hierbij zal jij verschillende onderdelen aan elkaar lijmen en monteren om dit prefab klaar te maken voor de huizenbouw. Hierbij is het handig als jij een basis een tekening kan lezen (dit leer je ook op de afdeling). Het team bestaat uit 4 andere collega's en een teamleider. Dit is een gemoedelijk team dat al langere tijd bij Wavin werkt. Hier wordt jij onderdeel van. Er wordt in de 2 ploegen gewerkt worden van 06:00 - 14:00 uur en 14:00 - 23:00 uur. Op de vrijdag zijn de diensten korter en heeft iedereen op tijd weekend. In rustige periodes wordt er af en toe in de dagdiensten gewerkt van 07.15 - 16.00 uur. In overleg met de teamleiders wordt gekeken wat de best passende afdeling is. Wanneer je voor Wavin komt werken is het verplicht om een BVMO-training te maken. Je ontvangt hier een digitale uitnodiging voor. De e-Learning dien je binnen 2 weken na start dienstverband af te ronden. Werkgever is verplicht deze algemene instructie te geven in het kader van Arbo- en veiligheid.

Wij bieden:

- Een fulltime baan in de 2 ploegen. Er wordt gewerkt wordt tussen 06:00 - 14:00 of 14:00 - 23:00 uur. Op vrijdag stopt de laatste ploeg om 18.00 uur. - Een bruto maandsalaris tussen de €2.460 en €2.950 op basis van ervaring (exclusief ploegentoeslag 14,4%);
- Een contract van 6 maanden;
- 8,33% vakantiegeld. Dit wordt standaard uitbetaald in mei;
- Pensioenopbouw vanaf dag 1 bij STIPP-pensioen;
- Een ADV vergoeding en reiskostenvergoeding afhankelijk van de afstand;
- Een gezellig en gemoedelijk team met vaste medewerkers. - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld behalen van heftruckcertificaat of lascertificaat.

Wij vragen:

- Je bent fulltime beschikbaar in de 2 ploegen en vindt het geen probleem om in rustige periodes in de dagdienst (07.15-16.00 uur) te werken;
- Je bent fysiek in goede staat aangezien je in deze functie veel moet staan en onderdelen moet tillen;
- Je hebt technisch inzicht en kunt omgaan met handgereedschappen (technische tekening lezen is een pré);
- Je hebt ervaring met kunstlassen of vindt het geen probleem om dit te leren of er een certificaat voor te behalen via Wavin.

Waar ga je werken:

Wavin Nederland is wereldmarktleider in kunststofleidingsystemen. Wereldwijd leveren zij innovatieve oplossingen voor de bouw en infrastructuur. Wavin wil bijdragen aan positieve veranderingen in de wereld en doet dat door het bouwen van gezonde, duurzame omgevingen. De vestiging van Wavin Nederland bevindt zich in Hardenberg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in