+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

Persoonlijk Begeleider HARDENBERG Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JijZorgt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 10 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Wil je werken met mensen die extra ondersteuning nodig hebben? Op deze plek help je bewoners met een verstandelijke beperking en psychische problemen. Ze hebben elk hun eigen ruimte maar kunnen ook samen komen in de woonkamer of buiten in de tuin. Je assisteert hen met dagelijkse taken, zoals aankleden en tandenpoetsen, en je gaat ook samen leuke dingen doen. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Jij wilt werken met de kwetsbare mensen waar de locatie zich voor inzet. Je gaat werken op een locatie waar bewoners wonen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en psychische problematiek. Je bent tussen de 10 – 28 uur per week beschikbaar en je hoeft geen slaap- of nachtdiensten te werken.

Waar kom je te werken en wat ga je doen?
Je komt te werken op een locatie waar ongeveer 10 bewoners wonen. De bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en psychische problematiek. Hierbij moet je denken aan een bipolaire stoornis, hechtingsproblematiek of autisme. De bewoners hebben een eigen zit-slaapkamer met badkamer zodat ze een eigen plekje hebben maar er is ook een gezamenlijke woonkamer waar ze elkaar kunnen ontmoeten, ontspannen of een spelletje kunnen doen. Ook is er een beleef- en beweegruin waar ze kunnen genieten van de natuur en de buitenlucht.

Je helpt de bewoners met de dagelijkse bezigheden zoals het aankleden, douchen en tanden poetsen en helpt bij het ondersteunen bij activiteiten maar gaat ook mee boodschappen doen of een stukje fietsen of wandelen. De bewoners maken kleine ontwikkelingen waar jij op inspeelt. Ook houd je je bezig met rapporteren, heb je overleg met het team en plan je bepaalde afspraken in. Aan het eind van je dienst draag je bijzonderheden over aan je collega die je overneemt.
Je komt te werken in een professioneel team van 17 collega’s. Je werkt je dienst zelfstandig en je begeleidt de bewoners 1 op 1 maar ook in een groep. Op de andere groepen zijn ook collega’s aanwezig zodat je daar altijd op kunt terugvallen en mee kunt sparren. Je bent het gewend om wisselende diensten te werken want je werkt zowel door de weeks als in het weekend. In het weekend zijn er alleen dag diensten en door de weeks alleen de ochtend en middag/avonddienst.

Gevraagd

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent bij voorkeur lid van een christelijke geloofsgemeenschap;
  • Een diploma MBO niveau 4 zorgdiploma waarbij je aan het werk mag als Persoonlijk Begeleider;
  • Je kunt makkelijk schakelen tussen zorg- en begeleidingsvragen en hebt geen problemen met het geven van lichte ADL zorg;
  • Je kunt zowel zelfstandig werken als in een team.


Aanbod

Wat bieden wij aan jou?
  • Een jaarcontract met kans op verlenging bij de opdrachtgever in dienst;
  • Uren zijn in overleg bespreekbaar tussen de 10 en 28 uur per week;
  • Salariëring conform CAO Gehandicaptenzorg in schaal 40;
  • Vakantiegeld, eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslagen.
  • Mogelijkheden voor scholingen en ontwikkelingen;
Hoe werkt de sollicitatieprocedure?
Wij ontvangen graag een CV van jou met het liefst een korte motivatie. Wij nemen dan contact met je op om eventueel een kennismakingsgesprek in te plannen. Vervolgens beoordelen we of je een geschikte kandidaat bent voor de locatie en zullen wij jou voorstellen zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Is de locatie geïnteresseerd? Dan mag je kennismaken bij de locatie en wordt er een meeloopdienst ingepland om te kijken of dit van beide kanten bevalt. Aangenomen? Dan ga je meteen starten met je nieuwe uitdaging en wensen wij jou veel succes!
Heb je toch nog wat vragen? Je mag ons altijd bellen op 0528-314014 of je kunt een mailtje sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Uren

10 - 28 uur
In overleg bespreekbaar

Salaris

FWG 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in