+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Medewerker drukvoorbereiding Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.114 - € 3.388 p/m

Vacature in het kort

In de functie van allround medewerker drukvoorbereiding help je bij verschillende taken zoals drukvoorbereiding, inktmenging en transport. Je krijgt de kans om te groeien en te leren. We zoeken iemand die graag dingen regelt, goed kan communiceren en zowel administratief als praktisch werk aankan. Je komt te werken bij een bedrijf dat belang hecht aan veiligheid, kwaliteit en een fijne werksfeer. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker drukvoorbereiding bied je ondersteuning aan de reproafdeling. Een veelzijdige rol waarbij je betrokken bent bij diverse taken. Drukvoorbereiding, clichévoorbereiding, inktmenging en transport. Ben je een echte doener en kun je zowel administratieve als operationele taken aan?
Het is een functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Ben jij in de basis iemand die graag organiseert en regelt, overzicht kan bewaren en goed communiceert en secuur is, dan is dit echt een functie voor jou. Het is een functie waarin je kunt doorgroeien.

wat bieden wij jou
  • Tussen € 3114 en € 3388 bruto per maand
  • Dagdienst 40 uur per week
  • Contract bepaalde tijd met intentie tot vast
  • Hardenberg
wie ben jij

Voor deze functie allround functie zoeken we iemand die energiek en actief is. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en verschillende taken aan te pakken. Je bent flexibel en bereid om te leren. Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken en oog hebt voor detail. Vooral bij het uitvoeren van administratieve taken en het voorbereiden van materialen. Je proactieve houding is van essentieel belang. Jij gaat actief op zoek gaat naar oplossingen wanneer zich uitdagingen voordoen. Kortom, je bent iemand die enthousiast, leergierig en betrokken is bij het werk.

  • MBO 4 werk- en denkniveau
  • Kennis van de Engelse taal
  • Bekendheid met Microsoft Office, Excel, en indien mogelijk Acrobat en Navision
  • In bezit van heftruckcertificaat of bereidheid deze te behalen
  • Proactief en secuur
wat ga je doen

Na een inwerkperiode werk je samen met je 14 collega's in dagdienst en ben je onder andere verantwoordelijk voor de logistiek in het hele werkproces.
Je maakt regelmatig gebruik van de heftruck en verder assisteer je bij de inktvoorbereiding en clichévoorbereiding, de voorbereiding en ondersteuning van inkttransport. Dit doe je voor 2 productieafdelingen.
Het bijhouden van administratie voor drukvoorbereiding, planning en materiaalbestelling.

Echt een veelzijdige functie waarin je veel schakelt en bepaalt wie wat waar nodig heeft.

waar ga je werken

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van flexibele kunststofverpakkingen wereldwijd. Met meer dan 225 gemotiveerde collega's streven ze naar veiligheid, kwaliteit en respect voor het milieu en hun medewerkers in een sociale en familiaire omgeving.

sollicitatie

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol? Bel ons via telefoonnummer 0523-280360 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in