+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Leerkracht Speciaal Onderwijs Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Als leerkracht speciaal onderwijs bij Maandag(R) ben jij de steunpilaar voor leerlingen met (meervoudige) psychiatrische uitdagingen. Je biedt niet alleen onderwijs, maar ook een luisterend oor en een veilige omgeving. Bij Maandag(R) staat jouw werkgeluk centraal, met persoonlijke begeleiding in je loopbaan en de kans om aan diverse opdrachten te werken. Jouw ontwikkeling is onze prioriteit. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jij bent de gepassioneerde leerkracht die extra zorg en aandacht biedt aan leerlingen met fysieke of mentale uitdagingen. Als dit jou aanspreekt, dan ben jij de perfecte kandidaat voor de functie van leerkracht speciaal onderwijs.

Als leerkracht SO ben jij het baken van steun voor kinderen tussen 4 en 12 jaar met (meervoudige) psychiatrische uitdagingen. Je weet precies welke zorg ze nodig hebben en schakelt snel om de juiste ondersteuning te bieden. Jouw enthousiasme, flexibiliteit en empathie zorgen ervoor dat je een sterke band opbouwt met de leerlingen en hun vertrouwen wint.

Je creëert een gestructureerde en positieve leeromgeving, waarbij je aandacht besteedt aan tijd, taken en relaties. Samen met ouders, studenten en collega's vorm je een hecht team, waarbij jij als leerkracht SO verantwoordelijk bent voor het leerproces van de leerlingen. Jouw doel? De leerlingen begeleiden naar de best mogelijke resultaten.

Jij bent een inspirator en motivator, die creatief omgaat met verschillende leerstijlen en de leerlingen helpt bij het ontwikkelen van hun eigen strategieën. Je durft innovatieve methoden te gebruiken om de cognitieve vaardigheden van je leerlingen te verbeteren. Bij Maandag® staat jouw werkgeluk centraal! Als Recruiter zorg ik ervoor dat jij een uitdagende nieuwe werkplek vindt en begeleid ik je persoonlijk in je loopbaan. Jouw ontwikkeling is onze prioriteit! Samen kijken we naar jouw wensen en ambities voor de toekomst, zodat jij je doelen kunt bereiken.


Functie eisen
  • Je hebt een PABO diploma;
  • Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met het speciaal basisonderwijs;
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht Speciaal Onderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in