+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Leerkracht Speciaal Onderwijs Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Als Leerkracht ZML bij Maandag(R) krijg je de unieke kans om je pedagogische kwaliteiten in te zetten voor leerlingen met een algehele ontwikkelingsachterstand en gedragsproblematiek of autisme. Je werkt in kleine klassen met een focus op zelfredzaamheid en zelfstandigheid. De onderwijsassistent en de nadruk op individuele aandacht dragen bij aan een veilige en gestructureerde leeromgeving, waar jouw rol van onschatbare waarde is. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Leerkracht ZML weet jij als geen andere de leerlingen te begeleiden en coachen, waardoor jij jouw sterke pedagogische kwaliteiten goed kunt inzetten via Maandag®. Wanneer jij als Leerkracht ZML dan ook kiest voor Maandag®, kom je te werken met leerlingen van 4 tot 20 jaar, waarbij de klassen relatief klein zijn. Ook zul je een onderwijsassistent tot je beschikking hebben. De leerlingen hebben te maken met een algehele achterstand in combinatie met gedragsproblematiek of autisme. Het is van belang dat er veel individuele aandacht is voor de leerling en dit ga jij dan ook toepassen op deze leerlingen in je klas, zodat zij zo goed mogelijk kunnen groeien en bloeien. De nadruk bij deze leerlingen ligt dan ook voornamelijk op het ontwikkelen van de zelfredzaamheid en zelfstandigheid. De veiligheid en structuur zijn van belang in het klaslokaal en hier ben jij als Leerkracht ZML dan ook een kei in.


Functie eisen

Wanneer jij als Leerkracht ZML deze uitdaging aan wilt gaan en zin hebt aan deze nieuwe kans, dan ben jij in het bezit van het volgende:

  • Jij bent in het bezit van een PABO bevoegdheid of bent in de afrondende fase hiervan
  • Jij bent voor minimaal 0,6 Fte (3 dagen) beschikbaar per week
  • Jij hebt minimaal 1 jaar (stage)ervaring in het onderwijs
  • Jij staat pedagogisch sterk in je schoenen en houdt van een uitdaging
Over het bedrijf

De school waar je komt te werken is een school voor leerlingen met gedragsproblematiek die een zeer intensieve ondersteuning en begeleiden nodig hebben. De leerlingen zijn leerbaar, echter kunnen ze in regulier onderwijs of speciaal onderwijs niet goed meekomen. Er worden op de school zo hoog mogelijke doelen gesteld welke ook haalbaar zijn voor de leerlingen. Dit om de leerlingen uit te dagen, maar ook te kijken wat ze kunnen en aankunnen. Inspanning en ontspanning staat dan ook hoog in het vaandel. Ben jij getriggerd door deze buitenkans of zou je graag nog meer informatie willen ontvangen over deze mogelijkheid, dan mag je me bellen op 06 13 98 92 28  via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht Speciaal Onderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in