+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Leerkracht - Waar jouw inbreng telt Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Bij ons krijg je als leerkracht de unieke kans om je eigen loopbaan vorm te geven. Kies de leeftijdsgroep waar je het liefst mee werkt en bepaal je ideale werkdagen. We zoeken gepassioneerde leerkrachten die de ontwikkeling van leerlingen vooropstellen. Zelfs als je nog in de afrondende fase van je PABO zit, nodigen we je uit om te solliciteren. Ontdek bij ons de flexibiliteit, ontwikkelingsmogelijkheden en de kans om aan diverse opdrachten te werken. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als leerkracht bij ons krijg jij de unieke kans om je eigen loopbaan vorm te geven. Je krijgt de ruimte om aan te geven welke groep je voorkeur heeft. Wil je als leerkracht graag werken met jonge kinderen en ze de eerste stappen in het onderwijs laten ervaren, of vind je het interessanter om als leerkracht oudere leerlingen voor te bereiden op het voortgezet onderwijs? Jij mag het zeggen! Daarnaast kijken we samen met jou naar de dagen waarop jij het beste uit de verf komt. Ben je een vroege vogel die graag aan de week begint met een productieve maandag? Of ben jij juist een uitslaper die het liefst de week afsluit met een voldane vrijdag? Wij houden hier rekening mee.

We zoeken gepassioneerde leerkrachten die de ontwikkeling van de leerlingen vooropstellen en graag meedenken over de beste manier om dit te bereiken. Je bent communicatief vaardig, flexibel en je hebt een proactieve houding. Daarnaast ben je in het bezit van een PABO-diploma.

Ook als je nog in de afrondende fase van je PABO zit, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.


Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een PABO diploma of in opleiding;
  • Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd;
  • Flexibel zijn om vanuit een dienstverband bij Maandag® verschillende opdrachten te doen.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht - Waar jouw inbreng telt die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in