+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent Nederlands Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 - € 5.862 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Jij gaat Nederlandse lessen verzorgen aan verschillende leerjaren op diverse scholen en maakt daarbij gebruik van verschillende lesmethoden. Jouw rol in de ontwikkeling van leerlingen van verschillende niveaus en leerjaren is van groot belang, en je deinst niet terug voor deze uitdaging.

Als verantwoordelijke voor het geven van Nederlandse lessen gebruik je dan ook boeiende en interactieve lesmethoden om de taalvaardigheid van jouw leerlingen te verbeteren. Natuurlijk ontwikkel je lesplannen die aansluiten op elk individu en je staat bekend als een pedagogische topper. Jij vindt het leuk als er in het klaslokaal een mooie discussie ontstaat. Binnen Maandag® bieden we inspirerende en uitdagende werkomgevingen met gemotiveerde collega's. Jij als docent Nederlands bent voornamelijk nieuwsgierig naar welk soort onderwijs bij jou past of je bent gewoon razend enthousiast om jouw jarenlange expertise en kennis over te brengen op talloze leerlingen en diverse scholen. We kijken waar jij het beste tot je recht komt en gaan samen met jou de uitdaging aan om gedurende een schooljaar op verschillende scholen te werken, alles onder het genot van een dienstverband. Hierbij heb je de flexibiliteit om op verschillende scholen te werken en je persoonlijke ontwikkeling een kickstart te geven, maar ook de luxe van een dienstverband.

Het enige wat nodig is, is een lesbevoegdheid, affiniteit met verschillende doelgroepen en een gezonde dosis enthousiasme. Dan zorgen we samen voor de rest! Heb je meer informatie nodig? Bel of app gerust naar 06 13 98 92 28 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Interesse? Solliciteer dan direct!


Functie eisen

Wanneer jou het wat lijkt om via Maandag® te gaan werken en les te gaan geven op verschillende scholen, dan beschik jij als docent Nederlands over het volgende:

  • Jij hebt een tweede- of eerstegraads bevoegdheid
  • Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring als docent, waarbij stage ervaring ook wordt meegerekend
  • Jij bent pedagogisch sterk onderlegd
  • Jij bent voor minimaal 2 dagen in de week beschikbaar
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met het werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin jij jouw talent kunt benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan breng je elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Heb je zin om dingen aan te pakken. En krijg je dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. Kies je voor Maandag®, dan kies je voor warm en persoonlijk contact.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in