+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent Nederlands Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 p/m
  • 13e maand, Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als docent Nederlands geef je les aan bovenbouw havo en vwo. Je brengt niet alleen kennis over, maar maakt de lesstof ook leuk en relevant door actuele thema s te gebruiken. Je krijgt de kans om te werken met gemotiveerde leerlingen en jezelf te ontwikkelen. Plus, je ontvangt een goed salaris, vakantiegeld, en er is ruimte voor persoonlijk contact en ondersteuning. Dit is een kans om te werken in een schoolomgeving met extra mogelijkheden zoals Cambridge Engels en sportactiviteiten. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als docent Nederlands weet jij op enthousiaste wijze je leerlingen te stimuleren om het onderste uit de kan te halen. Jij bent betrokken bij jouw leerlingen en collega's en uiteraard een kei in taal, grammatica en spelling. Je kent het klappen van de zweep en bent gemotiveerd om jouw kennis en kunde over te brengen op een, voor jou, nieuwe school wat de nodige nieuwe uitdagingen, ontmoetingen en ontwikkelingen met zich mee brengt. Jij weet heel goed de connectie te leggen met de leerlingen en weet dat dit ook het meest van belang is alvorens hen wat bij te brengen over de lesstof. Jij gaat lesgeven aan de bovenbouw havo en vwo, wat uitkomt op leerjaar 4 en 5. Je houdt ervan om kennis over te brengen en de diepte in te gaan met de lesstof. De lastige grammaticaregels maak jij dan ook op een pakkende wijze duidelijk bij de leerlingen.

Afwisseling genoeg, het voeren van debatten, krantenberichten schrijven, betogen schrijven, artikelen en stukken tekst lezen en uiteraard betrek jij actuele thema's en onderwerpen in jouw les. Jij kunt deze kans als docent Nederlands dan ook aangrijpen, gezien je óók als tweedegrader in aanmerking komt voor deze uitdagende functie! Altijd al eens willen proeven van de bovenbouw havo en vwo, dan is dit je kans.

Wanneer jij deze uitdaging tegemoet gaat kun je het volgende van ons verwachten:

  • Een salaris conform de CAO Voortgezet Onderwijs, waarbij inschaling op basis van ervaring en diploma zal zijn met een minimum van €3302,00 en maximum van €5862,00.
  • Vakantiegeld van 8,33%, 13e maand en pensioenopbouw
  • Je ontvangt €0,23 per kilometer zonder maximum of een leaseauto
  • Je krijgt persoonlijk contact vanuit mij en de accountmanager om zaken voor je in te kleden of om gewoon de dag eens door te spreken wanneer deze pittig of juist heel leuk was
Functie eisen

Wat breng jij als docent Nederlands met je mee?

  • Jij hebt minimaal een tweedegraads bevoegdheid of bent in de afrondende fase van jouw eerstegraads bevoegdheid
  • Je bent didactisch sterk, maar bezit ook zeker over pedagogische kwaliteiten
  • Je hebt affiniteit met het lesgeven van het vak Nederlands en al enige ervaring
  • Jij bent voor minimaal 2 dagen per week beschikbaar (0,4 Fte)
Over het bedrijf

Je komt op een school te werken waar zo'n 1300 leerlingen naar school gaan en waar onderwijs wordt geboden aan havo, atheneum en gymnasium. De verantwoordelijkheid wordt zoveel mogelijk bij de leerlingen zelf gelegd, zodat zij zelf eigenaar blijven over hun eigen leerproces. Zo krijgen zij zelf de regie over hun eigen lesrooster. Daarnaast zijn er verschillende routes waaruit gekozen kan worden, gericht op techniek, business en regulier onderwijs. De school maakt gebruik van traditioneel onderwijs, waar ook ruimte is voor projectmatig onderwijs. Je komt te werken in een omgeving waar veel aandacht wordt besteedt aan andere mogelijkheden, zoals Cambridge English, sport na schooltijd en Pre University Masterclasses. Al met al, een uitdagende en mooie omgeving om te werken waarbij oog is voor zowel jou als docent als de leerlingen. Enthousiast geraakt van deze uitdaging? Solliciteer dan direct! Nog wat meer informatie nodig? Neem dan contact via 06 13 98 92 28 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in