+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Leerkracht Detacheren Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Bij Maandag(R) begrijpen we de dynamiek van het onderwijs en de behoefte aan gemotiveerde leerkrachten. Als leerkracht in detachering krijg je de unieke kans om je expertise op diverse scholen en niveaus in te zetten, met flexibele werkschema s die aansluiten bij jouw behoeften. Deze rol biedt een verrijkende ervaring door de diversiteit aan onderwijsmethoden en de professionele ondersteuning die we bieden, inclusief trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Bij Maandag® begrijpen we dat het onderwijs voortdurend evolueert en dat scholen behoefte hebben aan gekwalificeerde en gemotiveerde leerkrachten. Ons doel is om onderwijsinstellingen te voorzien van enthousiaste professionals die een positieve impact kunnen maken op het leven van hun leerlingen.

Als leerkracht in detachering krijg je de kans om je expertise en ervaring toe te passen op verschillende scholen en onderwijsniveaus. Je zult werken in een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen. Hier zijn enkele voordelen van werken als leerkracht in detachering:

  • Flexibiliteit: Je hebt de mogelijkheid om je werkschema aan te passen aan je persoonlijke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een fulltime positie of een deeltijdbaan, detacheringswerk biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.
  • Diversiteit: Door te werken op verschillende scholen krijg je de kans om te werken met diverse groepen leerlingen en verschillende onderwijsmethoden te verkennen. Dit zal je professionele ontwikkeling bevorderen en je een breder perspectief geven.
  • Verrijkende ervaring: Detacheringswerk biedt je de mogelijkheid om je onderwijsvaardigheden te versterken en je aan te passen aan nieuwe omgevingen. Je zult nieuwe collega's ontmoeten, best practices delen en je netwerk uitbreiden.
  • Professionele ondersteuning: Als leerkracht in detachering bij Maandag® zorgen wij voor de nodige ondersteuning en begeleiding. We bieden trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste onderwijsmethoden en -technologieën.
Functie eisen
  • Een afgeronde onderwijsopleiding (PABO).
  • Ervaring in het lesgeven binnen het basisonderwijs of speciaal onderwijs.
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om een positieve leeromgeving te creëren.
  • In staat om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht Detacheren die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in