+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.
Laad meer vacatures

Leerkracht Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.302 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als leerkracht in het speciaal onderwijs. Je gaat op verschillende scholen aan de slag en helpt verschillende groepen leerlingen. Elke school en elke groep is anders, dus het wordt een avontuur waar je veel kunt leren en je kennis kunt gebruiken. Je zorgt dat alle leerlingen de hulp krijgen die ze nodig hebben. Dit werk is heel afwisselend en je krijgt de kans om in verschillende situaties te werken. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jij gaat als leerkracht in het speciaal onderwijs aan de slag en bent pedagogisch sterk onderlegd. Je houdt van afwisseling en weet wat er nodig is om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Als leerkracht via Maandag® ga jij de uitdaging aan om jouw kennis en expertise in te zetten op verscheidene scholen en binnen diverse doelgroepen. Eén ding is zeker! Jij gaat als Leerkracht van meerwaarde zijn voor alle leerlingen binnen het speciaal onderwijs. Je komt te werken op diverse scholen met diverse uitdagingen, groepen, problematieken, methodes en leerlijnen. Iedere school heeft zo zijn eigen uitdagingen, aan jou het avontuur om hier jouw expertise op in te zetten.


Functie eisen

Wanneer jij als leerkracht binnen het speciaal onderwijs aan de slag gaat, beschik jij over het volgende:

  • Jij bent in het bezit van een PABO bevoegdheid
  • Je hebt al enige ervaring in het onderwijs
  • Je bent voor minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Je bent pedagogisch sterk onderlegd en houdt van een uitdaging
  • Je houdt van afwisseling in je werk
Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor afwisseling. Samen gaan wij op zoek naar verschillende uitdagingen en scholen om jouw expertise en ervaring op in te zetten. In een schooljaar ga jij op één of meerdere scholen aan het werk en ga je ondervinden welk soort onderwijs, welke doelgroepen en methodieken bij jou passen. Je gaat lesgeven op verschillende scholen en bent leerkracht van verschillende leerjaren. Dit allemaal onder het genot van een dienstverband. Zo heb je wel de flexibiliteit in je werk, maar ook de vastigheid en stabiliteit van een contract. Enthousiast? Tof! Ik zie je sollicitatie graag tegemoet. Nog vragen of meer informatie nodig? Bel of app gerust naar 06 13 98 92 28 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in