+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Docent Wiskunde Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van Wiskunde en wil je graag leerlingen helpen groeien? We zoeken een docent die meer doet dan alleen lesgeven. Je bent een echte pedagoog en bouwt een band op met de klas. Deze baan is perfect als je van uitdagingen houdt en graag bijdraagt aan de ontwikkeling van leerlingen. Je krijgt een contract met een kans op verlenging. Ook bouw je aan je toekomst met pensioenopbouw en vakantiegeld. Plus, je krijgt begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Naast dat je het vak Wiskunde fantastisch vindt, vind je ook de ontwikkeling van de leerlingen van groot belang. Jij wil de leerlingen voorbereiden op hun plek in de maatschappij en ze laten ontwikkelen tot wereldburgers. Als docent ben je dan ook te omschrijven als een echte pedagoog.

En juist die pedagogische kwaliteiten zijn zou belangrijk in jouw werk als docent Wiskunde in het vmbo. Je ziet de leerlingen, weet wat er speelt en kan daarop inhaken. Zo creëer je een band met de leerlingen en gaan ze echt voor jou als docent aan het werk.

Voor een vmbo-school in de buurt van Apeldoorn zoeken we voor het nieuwe schooljaar een pedagogische docent Wiskunde, die graag aan de slag gaat met vmbo-klassen basis en kader. Jij houdt wel van een uitdaging en draagt graag bij aan de ontwikkeling van deze leerlingen. Het gaat om 0,6-0,8 fte tot minimaal de Kerst, maar met een grote kans op een verlenging. 

Wat levert het jou op:

  • Een contract bij Maandag®;
  • een salaris volgens de LB- of LC-schaal van het cao Voortgezet Onderwijs, dit is afhankelijk van je eerdere ervaring en opleiding;
  • opbouw van een eindejaarsuitkering en (indien van toepassing) een bindingstoelage;
  • pensioenopbouw bij BeFrank en opbouw van vakantiegeld;
  • begeleiding tijdens de opdracht.
Functie eisen

Je bent in het trotse bezit van een afgeronde lerarenopleiding Wiskunde of je gaat het laatste jaar in. Daarnaast ben je te omschrijven als een echte pedagoog, die ook didactisch sterk onderlegd is.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Wiskunde die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in